Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Darkorbit uridium

kiszam1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma hacków na uridium ile wam to trzeba tłumaczyć? to już chyba 100 temat pt: cy jest hack na ulidium? podaicsie plis !(błędy specjalnie zrobione)

A teraz powiem coś: Wyszukiwarka takich tematów jak ten nie gryzie, nie połyka i nie zjada więc naprawdę wystarczy pomyśleć 2 minuty i się wie co chce bez robienia 100 tematu o tym samym.

Chcesz uri to se kup bota

LOL

Opublikowano

czy są jakieś programy ,zeby mieć dużo uridium jakieś hacki? jeśli tak to prosze o linka

Jest hack.. Logujesz się na mape bijesz alieny i zbierasz boxy... PRO HACK POLECAM -.- A jak ci się nie chce zbierać to włącz bota :D

A tak na serio to żadnego haxa nie ma na uri :P

Opublikowano

Malo wiecie byl kiedys hack na uridium...Oczywiscie od turasow. Niestety uzycie go skutkowalo niemalze natychmiastowa blokada konta. Max 1 dzien dalo sie na takim czyms polatac. To samo dotyczy sie dmg hacka. Rowniez turecki, bardzo drogi, robiony indywidualnie pod kazde konto. Kolo kilkuset euro. Bylo kilku, ktorzy na tym latali, dzis sa juz pobanowani. Czy obecnie sa jakies dostepne, tego nie wiem, watpie zeby komus jeszcze chcialo sie w to bawic. Kto szuka nie bladzi polecam tureckie strony, tam jest masa rzeczy o jakich wam sie nie snilo :P.

Opublikowano

Możliwe, mój kumpel kilka lat temu właśnie takiego czegoś użył ( jak był jeszcze stary client ) po 2h latania dostał bana ; ]

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

Zaklinacz, a mam pytanie, otóż później banują konto czy prawnie chcą dojść i dostać tą kasę?:D

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Jak już to na bociku urke może nabijać a takich programów typu hack uridium to typowy keyloggera Który ci ukradnie dane z Kompa bo jest wiele innych wirusów dodawanych do tych NIE DZIAŁAJĄCYCH PROGRAMÓW.

-.-

Zbieram like + ;]

Opublikowano

Takie "uridium hacki" prawie zawsze mają keyloggery, nie polecam.

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...