Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IPL5 - Las Vegas

Perestil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jeden z największych turniejów lanowych po Mistrzostwach Świata sezonu 2 zaczął się od 19:00!

Las Vegas dzisiaj gości 16 drużyn, które powalczą o wielki finał! Wyczytałem, że jakoś HD będzie za darmo, także tym bardziej dla nas korzystniej :) Łączna suma nagród to 100 tysięcy dolarów, a 50 tysięcy może wygrać jedna z 16 drużyn.

Grupa A:

1.Team Dynamic

2.World Elite

3.Azubu Blaze

4.FNATIC

Grupa B:

1.Fear

2.CLG EU

3.CLG NA

4.iCeLand

Grupa C:

1.Curse EU

2.TSM

3.Sentines Singapore

4.Meat Playground

Grupa D:

1.Moscow Five

2.Assassins Taipei

3.Curse NA

4.Black Bean

Mamy tutaj naprawdę wiele wyśmienitych drużyn, tak będzie wyglądać drabinka:

lasvegasr.png

http://leaguepedia.c...on_5/Qualifiers - informację na temat kwalifikacji

http://www.ign.com/ipl/ - tutaj możemy śledzić streama z turnieju

@ Mam nadzieję, że niektórym umiliłem nieco czwartek! Jakie są wasze typy na finał\? Komu kibicujecie?

Ja osobiście jestem za CLG Eu, liczę na jakiś EU finał np. z M5, mam nadzieję, że znowu ktoś po za EU nie wygra:)

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

m5 kibicuje, ale dobrze będzie jak NIE wygra azubu ;3, tpa też może być, pffe miałem na myśli clg.eu

@edit

O KURW.. fnatic :D.

<>

Opublikowano

http://www.ign.com/ipl/

Tutaj wejdź na środku kliknij live LOL i miłego oglądania :)

Szkoda, że nie ma polskiego streema

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

a ja sie pytam gdzie jest kurwa SK Gaming i Azubu Frost?? apropos jeszcze tych mistrzostw to Azubu Frost by wygrali, gdyby zagrali tak jak pierwszy mecz, ale zaczęli potem niepotrzebnie kombinować i ta zamiana karthusa za anivie najgorsze co mozna bylo zrobic, skoro w pierwszej grze cisnął karthusem tego typka z Asasinów to po co potem ta zmiana ? Po pierwszej przegranej wybili się z rytmu i nie mogli się skupić na grze tylko myśleli co wcześniej zrobili źle takie jest moje zdanie ;) Taipei Assasins oczywiscie tez duzo pokazali, ale ja bylem za Azubu ;)

Opublikowano

Jak widzimy Azubu wygrało w 26~ minut, szybka, łatwa gra,

Teraz grają bardzo dobry mecz Curse NA vs m5, bardzo wyrównana gra, zapraszam do oglądania.

Opublikowano

Taipei Assasins , a nie Assasins Taipei <troll master> o ile sie nie myle.

Pozatym licze na CLG, Fnatic fajna ma grupe ^^ i Koreanskie teamy. <3

Opublikowano

Grupa A;

World Elite

Grupa B;

CLG EU

Grupa C;

TSM

Grupa D;

Assassins Taipei

Tak powinno być, gdybyśmy patrzyli na całokształt, chętnie bym się przeleciał, gdyby były ferie, czy cuś.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

No i m5 wygrało pierwszy mecz, teraz z TPA grają drugi.

TSM dostali po dupie jak dzieci od Curse EU, bot totalnie zowniony przez Jakuba "Creatona" na końcu ok 12k różnicy golda było.

CLG.EU vs Iceland strasznie wyrównany mecz, już się martwiłem, że clg to przegra, ale froggen pokazał po raz kolejny klasę, najlepszy mecz wg. mnie jak na razie.

Opublikowano

Chciałbym aby M5 wygrało, po tym jak trochę zawiedli mnie na mistrzostwach S2.

Opublikowano

@Aktualizacja tabelki - możemy zauważyć kto wygrał w grupie oraz jak potoczyły się 2 mecze w ćwierćfinale

Jak widzimy CLG.EU brnie do przodu jak burza, nie dało rady m5 oraz TSM, ale jeżeli się nie mylę, to znajdą się oni w drabince przegranych,więc ciągle mają szansę na finał.

Dzisiaj czeka nas 5 meczów jeżeli wierzyć napisanym informacją pod streamem http://www.ign.com/ipl/league-of-legends

CLG.EU!

Opublikowano

a ja sie pytam gdzie jest kurwa SK Gaming i Azubu Frost?? apropos jeszcze tych mistrzostw to Azubu Frost by wygrali, gdyby zagrali tak jak pierwszy mecz, ale zaczęli potem niepotrzebnie kombinować i ta zamiana karthusa za anivie najgorsze co mozna bylo zrobic, skoro w pierwszej grze cisnął karthusem tego typka z Asasinów to po co potem ta zmiana ? Po pierwszej przegranej wybili się z rytmu i nie mogli się skupić na grze tylko myśleli co wcześniej zrobili źle takie jest moje zdanie ;) Taipei Assasins oczywiscie tez duzo pokazali, ale ja bylem za Azubu ;)

Azubu Frost zmienilo nazwe na Azubu Blaze juz wiesz gdzie jest? A dlaczego zmienili nazwe to nie pamietam chyba middera wymienili

Opublikowano

Azubu Frost zmienilo nazwe na Azubu Blaze juz wiesz gdzie jest? A dlaczego zmienili nazwe to nie pamietam chyba middera wymienili

Nie wprowadzaj ludzi w błąd jak nie wiesz. Jest Azubu Frost i Azubu Blaze i od jakiegoś czasu Blaze jest "lepsze" od Frost mimo iż jest bardziej utytułowane. A SK nie ma bo przeyebali kwalifikacje coraz częściej przegrywają mecze tak samo jak M5

do6qfp.jpg

Opublikowano

To mi wygląda na kursy jak ludzie obstawiają, tak też by to nie było złe, co do Fnatic, dzisiaj tylko grają przegrani z wczorajszego dnia, pewnie jutro zagrają.

Opublikowano

Up smieszne to dlaczego jest ten sam kapitan ? i kliku innych ? z frost?

Nie rozśmieszaj mnie -.- Wiesz w ogóle kto gra w Frost ?? Raczej nie wiec nie pisz o czym nic nie wiesz.

Włąsnie rozpoczął się mecz A. Blaze vs B.B bardzo ładny poczatek Blaze dominacja na kazdej lini :P

do6qfp.jpg

Opublikowano

Nie rozśmieszaj mnie -.- Wiesz w ogóle kto gra w Frost ?? Raczej nie wiec nie pisz o czym nic nie wiesz.

Włąsnie rozpoczął się mecz A. Blaze vs B.B bardzo ładny poczatek Blaze dominacja na kazdej lini :P

zwracam honor cos mi sie popiepszylo.

To, że dominują w early nie znaczy, że wygrają zdążłem to zauważyć na tych meczach.Wam tez się zwiesi stream ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...