Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent urodzinowy.

Combative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Sprawa prosta - idę do kolegi na 13 urodziny. Tylko chciałbym coś w miarę oryginalnego, około 30zł koszt. Uważam, że prezent "2 dychy" jest już nieco nudny. Hmm. On interesuje się... Graniem w World of Tanks, ale teraz i tak ma karę na komputer xD, motocross (ogólnie poznaliśmy się kiedyś na torze jak razem jeździliśmy).

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Cześć. Sprawa prosta - idę do kolegi na 13 urodziny. Tylko chciałbym coś w miarę oryginalnego, około 30zł koszt. Uważam, że prezent "2 dychy" jest już nieco nudny. Hmm. On interesuje się... Graniem w World of Tanks, ale teraz i tak ma karę na komputer xD, motocross (ogólnie poznaliśmy się kiedyś na torze jak razem jeździliśmy).

So fuckin' hardcore.

Na dziwki go zabierz. Niech wjedzie do bunkra z lufą.

Trolling is a art.

Opublikowano

125 w dwusuwie to jest pełnowymiarowy cross, moja CR'ka ma bak 10 litrów. 2. olej do crossa musi być w pełni syntetyczny, a taki olej kosztuje już ponad 30 zł. ;)

1280314365-U1.png

Opublikowano

Może zaprojektujesz jakąś koszulkę są od tego strony - poszukaj na google ja się składam na koszulkę dla kuzyna na urodziny ' Czipsy Cola Gramy W LoLa ! '

Opublikowano

Może zaprojektujesz jakąś koszulkę są od tego strony - poszukaj na google ja się składam na koszulkę dla kuzyna na urodziny ' Czipsy Cola Gramy W LoLa ! '

Heh dobry pomysł ziomek ma,

Opublikowano

Pomysł fifo najlepszy. Czekam na dalsze propozycje :)

PS Cross 125 4suw, ale taki modernizowany dziwny.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Dobra, piszcie dalej, ale raczej dobry by był model do sklejenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...