Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Metin2 Dark

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Byłem tam. No i tak nie grałem za długo i już to usunąłem ale na początek dostajesz eq na 1lv +9 i boja u handlarzy masz fms'y ,rib'y itd.. +0. U npc widziałem system ulepszeń broni 30 lv i jeszcze tam był system ulepszeń zbroi,broni,hełmów itd.. Co tam jeszcze raty po 400% u npc widziałem pelerynki czy bony były u npc to nie wiem nie zwróciłem uwagi ale chyba były, jak wybierzesz skille to od razu wszystkie na M masz noi chyba takiego ciekawego nic więcej nie widziałem może są tam nowe bronie itp .. ale nie chciało mi się nawet tam grać bo sam na serwie byłem ;d.

Opublikowano

Z tego co widać to coś podobnego do M2M , tyle że puste ;p . Na M2M gra masa osób , a tu pustki .

Opublikowano

skończcie z metinem to tylko spacza wam mózgi, uwolniłem się od metina pół roku temu i dużo lepiej mi się żyje. nie lubie się uczyć ale po skończeniu gry w metina poprawiły mi się oceny mimo że nie uczę się w ogóle mam wyjebane w oceny ale dużo lepiej mi się wiedzie z dziewczyną, znajomymi nawet z rodzicami. metin strasznie uzależnia pomyślicie może sobie że jakiś idiota który ma 13 lat to pisze - nie - mam lat 17 i bardzo się cieszę że skończyłem z tą grą i wszystkimi innymi. ZACZNIJCIE ŻYĆ TO TYLKO WAS PROWADZI W CIEMNĄ ULICZKĘ Z KTÓREJ NIE MA UCIECZKI.

Masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je w dupie !!!

89/100 PUNKTÓW OSTRZEŻEŃ Gorąco się robi :( Co potem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...