Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Od kogo kbot ?

tomasku70

89 użytkowników zagłosowało

1. 1. Od kogo kupi? kbota ??

• Costello
      19
    • Kamieniarz
      39
    • Pukacz
      39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Beka, kamyk i costello i na chuj wam były te kłótnie i dowody.

Jak dla mnie vote na all, bo z polskich resellerów to nie ma znaczenia jak dla mnie.

A i tak lepiej kupić u Ivana, i mieć 100% pewności, że dojdzie all, i po najniższej cenie.

@Down

Napisałem, że zacznaczyłem od wszystkich.

Opublikowano

Beka, kamyk i costello i na chuj wam były te kłótnie i dowody.

Jak dla mnie vote na all, bo z polskich resellerów to nie ma znaczenia jak dla mnie.

A i tak lepiej kupić u Ivana, i mieć 100% pewności, że dojdzie all, i po najniższej cenie.

Czytanie ze zrozumieniem

NIE PISAĆ DODATKOWYCH ODPOWIEDZI !!

sygnacu.jpg

Opublikowano

Evilaaaaa <3

#Bardzo proszę o dodanie do ankiety wujka wiesia !!

To najlepszy reseller XXI wieku..

Zawszę od niego kupuję i jestem zadowolony.

userbarcopy.png

Opublikowano

wszyscy trzej robią wałki i moim zdaniem najlepiej od nikogo już lepiej ibota bo bugpoint ci wałka nie wykręci a kamieniarz to prze oszust i ja nie polecam od niego ;p

Powinieneś już wiedzieć, iż twoje zdanie na MPC FORUM się NIE LICZY.

Więc przestań pisać bo wszystkich to wali ^_^

#Topic Pukacz wiadomo..

userbarcopy.png

Opublikowano

wszyscy trzej robią wałki i moim zdaniem najlepiej od nikogo już lepiej ibota bo bugpoint ci wałka nie wykręci a kamieniarz to prze oszust i ja nie polecam od niego ;p

trzej ?? Zawsze myślałem, że pisze się troje no cóź.

Wałki ?? To możesz mieć na głowie

Bugpoint ?? Ibot jest od profibota gimbie -.-

Kamieniarz oszust ?? Pewnie nigdy nic u niego nie kupiłeś i świrujesz pawiana.

sygnacu.jpg

Opublikowano

A ja sobie odam głos na Pukaczyne ^_^ ,do niego jak sie pisze na gg to zawsze odpisze,poradzi itp..

Kamieniarz- ma swoj świat.

Costello- nieznam zbytnio.

5% za gimbusa ? wes ogarnij

Opublikowano

najlepiej nie kupować kbot i kupić ibot sprawdzona marka a jak nie chcecie wydawać kasy na boty to najlepiej kupić konto na allegro i git a nie bocic

ps . mam jedno pytanie co za sens ma gra w której SI gra za nas ? bo jak dla mnie jest to nie zrozumiałe jak można tylko bocic a potem robić filmy i się chwalić pvp jak się uczciwych ludzi ubija a samemu się na botach lata

ps2. Uprzedzając wasze przyszłe posty proszę o nie pisanie że jestem kidem i nie mam kasy na bota i że mam spadać z forum dla bociarzy skoro nie boce ale jest to moje zdanie i tylko i nie jest to spam tylko moja sugestia

Żałuje że nie można zmienić nazwy .

Opublikowano

Polecam Pukacza :) Pisze Kolega.

W moich postach Pomagam i liczę na +/LIKE :) Nie oczekuje niczego więcej..............................

ADMINISTRATORZY SĄ SPOKO TYLKO SIĘ ICH NIE DENERWUJE SPAMOWANIEM ........

Daj Like

:) Jeśli Lubisz moje posty1346581101-U331713.gif

Rejstracja na MPC 22.11.2012r

Opublikowano

Kolejny bezsensowny temat na temat sprzedawców... i tendencyjna ankieta a więc NIKT z wymienionych. Jeśli kupować to tylko bezpośrednio od twórcy - zawsze pewne na 100% i o wiele taniej - polecam: http://kbotik.com/Contact.html

Kurwa umiesz czytać ??

NIE PISAĆ DODATKOWYCH ODPOWIEDZI !!

Chce kupić od Polaka, a nawet jeśli jakbyś wiedział łaskawco to Ivan odpisuje raz na ruski rok :] Więc morda w kubeł i naucz się czytać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...