Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki

Axeen

Słuchawki Creative Fatality  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy polecacie s?uchawki Creative Fatlity ( Prosze o uzasadnienie)

2. 2. Czy lepiej kupi? oddzielne s?uchawki + mikrofon ( je?li tak to jakie . Odp w komentarzu ;d)

• Lepiej kupi? s?uchawki z mikrofonem.
    • Lepiej kupi? s?uchawki i oddzielnie mikrofon .-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć . Nie wiem czy dobry dział . ale mam pytanie ;)

Więc tak . Chciałbym kupić słuchawki z mikrofonem . ( Czy może lepiej kupić oddzielnie . Słuchawki + mikrofon ) ?

Zależy mi na tym aby dobrze było słuchać , i mikrofon był dobry.

Cena to do 100 zł .

Myślałem o słuchawkach Creative Fatality , Zrobiłem ankiete , prosze o glosowanie .

Opublikowano

Sam posiadam Creative Fatality Gaming i jestem z nich bardzo zadowolony, świetny dźwięk panoramiczny, świetny mikrofon i jakość świetna przy cenie 150zł. Uszy nie bolą po nawet 4 godzinach gry.

Daj "Lubię to" to nic nie kosztuje

:)

db907992c1e9c38a.png

Opublikowano

Sam posiadam Creative Fatality Gaming i jestem z nich bardzo zadowolony, świetny dźwięk panoramiczny, świetny mikrofon i jakość świetna przy cenie 150zł. Uszy nie bolą po nawet 4 godzinach gry.

A to ci dobre.

1. Dźwięk panoramiczny? Pierwsze słyszę. Może chodziło ci o obraz panoramiczny?

2. Mikrofon świetny? Jego można jedynie do dupy wsadzić

3. 150zł? pff.. one nie są wartę 40zł

4. To chyba jesteś gościu z metalu, a nie tkanek. Fatalne słuchawki mają tak duży nacisk na uszy, że po 2h boli głowa.

@TOP:

Lepiej wziąć Sennheisery HD201 + Zalman MIC-ZM1. Dźwięk niebotycznie lepszy niż na fatalnych headsetach. Do tego są bardzo mobilne, dopiero po 6-7h zaczynają się lekko pocić uszy.

random.jpg

Opublikowano

Fatalne słuchawki są takie jak nazwa wskazuje ^^ Jak @UP pisał nie warte 40 zł. Od siebie polecam A4Tech HS-800 (wiem że tanie, ale mają potencjał, kto nie kupi ten nie uwierzy) ewentualnie Sennheisery HD201/202 + byle jakie mikro (ja mam samoróbkę i nie ma szumów poza kompem ^^)

Opublikowano

polecam Sennheisery HD201/202 tak jak up napisał kolega ma tylko do słuchania muzyki ale i tak są dobre do tego osoby ale dobry mikro i jest git ( nie polecam przy słuchawkach z tego powodu że się już nimi przejadłem 5 takich słuchawek z mikro w 1 rok to już przegięcie a co sie działo spalił się mikro)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Refresh ! . Prosze o polecanie słuchawek , bądź nie polecanie , które w tej chwili macie .

Bo to nic mi nie pomoże przy kupnie jeśli ktoś nie ma takich słuchawek , a nie poleca , bądź poleca .

Opublikowano

@UP dobrze , ale chciałem spytać innych . Nie tylko Ciebie . Poleciłeś , wyjdz :D

Napisałem Ci o A4Tech HS-800, mam je i są dobre.

Dobrze , ale chcialbym zeby kilka osób się wypowiedziało . Bo 4 głosy , w czym 2 tak , 2 nie to mi w niczym nie pomogą .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...