Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lwia tarcza +9 5b s.13

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm.. ciężko powiedzieć.. w sumie bony dosyć dobre, aczkolwiek nie wiem czy 75 to ciut za dużo nie jest :s spróbuj się potargować jeszcze.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

HM jak na pl-a to bony super jesli grasz wp jak body albo cos to kicha 75 zl to zalezy od cb czy nie szkoda ci czy nie jesli nie to kupuj smialo bo tarcza fajna

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Matko! To jest chore! Jak można?! Jak można inwestować takie kwoty tylko po to, by "poszpanować" w jakiejś głupiej grze?! A tak poza tym to sama tarcza Ci nic nie da kolego;] Będziesz musiał dokupić całą resztąę eq (jeśli już tego nie zrobiłeś)... Do tej pory myślałem, że wydawanie powiedzmy 10 zł na sms to dużo ale to...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

60 zł MAX!

Matko! To jest chore! Jak można?! Jak można inwestować takie kwoty tylko po to, by "poszpanować" w jakiejś głupiej grze?! A tak poza tym to sama tarcza Ci nic nie da kolego;] Będziesz musiał dokupić całą resztąę eq (jeśli już tego nie zrobiłeś)... Do tej pory myślałem, że wydawanie powiedzmy 10 zł na sms to dużo ale to...

Pyta czy warto i ocene, więc opinie na temat wydawania kasy na gry zachowaj dla siebie.

ZjaranaPanda

Opublikowano

Sądzę ,że powinien zejść do 55zł.

Tarcza rewelacyjna jak widzę ;]

Potarguj się z nim trochę... kwota 75zł to trochę wysoka cena więc jak opuści już tą dyche będzie w porządku.

Powodzenia.

Opublikowano

Tu nie wyrażamy opinii na temat kogoś tylko mówimy czy warto to kupić...

@TOPIC potarguj się do 60 złotych

54j7mx.jpg

http://marekjoe.xaa....php?add=BrunoxD

Nawet jeśli wszyscy w Ciebie zwątpili pokaż im jak bardzo się mylili.

Opublikowano

75 zl to sotatecznosc ale postaraj sie zejsc gdzies tak o 10-15zl najlepiej, ale bony bardzo ladne jak na pl-a ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...