Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Telefon do 300 zl ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Napiszcie mi jakieś fajne telefony maks 500 zł oczywiście musi posiadać:

-androida

-wi-fi

-Bluetooth

-aparat

i jeszcze małe pytanko co myslicie o tym ???

http://www.myefox.pl...era-3g-gps-umts

jakis haczyk czy co ? za 130 euro samsung galaxy s 3 ??

nie wiem co tam jeszcze jak mi się przypomni to napisze.

Edit:

Czy sony ericsson tipo bedzie dobry ??

Za każdą rade like !!!!!

Moje tut'y

Was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu LIKE?

:P

Opublikowano

"telefon I9300 – wydajnością zbliżony do Samsung Galaxy S III"

Nazwa podobna do Samsunga Galaxy S3, ale to jest tylko jakaś marna podróba.

Poczytaj sobie specyfikacje tego telefonu i galaxy s3. Parametry niektóre są podobne, ale jakość tego nie.

To poprostu jakaś tania podróbka tego telefonu.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

"I9300" - zaraz padnę :D. Jak kupisz, to po dwóch dniach użytkowania zastanowisz się, coś ty najlepszego zrobił.

Za 300zł szukaj używanych LWW (Sony Ericsson Live With Walkman), najlepsze (chyba), co w tej cenie dostaniesz. Nie patrz nawet na takie podróby, bo jakość podzespołów pozostawia wiele do życzenia.

Opublikowano

Galaxy Mini S5570 (2 nie polecam)

- po wgraniu andka + roota ten telefon jest zajebisty,

- chodzi większość najlepszych gier na androidy,

- aparat 3.2,

- ogólnie fajny telefon tylko ma mały ekran :/

Tak, na pewno WSZYSTKIE najlepsze gry pójdą na procesorze architektury ARMv6 ... nie ma co.

Nie bierz żadnego Galaxy do 700zł za wyjątkiem Galaxy i Ace 2 (ew. od biedy GIO), reszta to kicha nie warta uwagi.

Opublikowano

Powiedz, które gry Ci nie chodzą.

Może coś z bardziej znanych tytułów ? Wymienię tylko te, z którymi miałem jakąś styczność :

Modern Combat 3

Modern Combat 2

N.O.V.A 3

N.O.V.A 2

Dead Trigger

Shadowgun

Asphalt 7

Asphalt 6 (tu akturat nie wiem, bo podobno gdzieś jest w sieci dobra instalka)

Granny Smith (też nie wiem, czy port jest)

SixGuns

MInecraft PE

9 mm

Wszystkie te tytuły są w markecie ^^

I tysiące innych, znanych tytułów, których nawet nie będę wymieniał bo szkoda czasu. Galaxy Mini to odpowiednik samsunga na GT540, a już ten kiepsko sobie z grami radził ;)

Opublikowano

Galaxy Mini S5570 (2 nie polecam)

- po wgraniu andka + roota ten telefon jest zajebisty,

- chodzi większość najlepszych gier na androidy,

- aparat 3.2,

- ogólnie fajny telefon tylko ma mały ekran :/

Większość gier? Nie żartuj sobie. Wejdź sobie w Google Play na kompie, weź wybierz jakąś gre i zobaczysz, że większość nie działa na tym telefonie.

Aparat może nie jest zły, ale bez flasha nie da się robić zdjęć, bo słabo wychodzą.

@top

Za 300 złotych dobrego telefonu nie znajdziesz.. Ja bym na twoim miejscu dozbierałbym kasy do 1000 i wtedy bym coś kupował.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

CO do tego S III :

Top sprzedaży: telefon I9300 – wydajnością zbliżony do Samsung Galaxy S III. Z pewnością warto go mieć!

Za 350 zl mozesz kupic Iphone 3GS w stanie idealnym.

Natomiast nigdy nie kupuj Galaxy Mini 2 Straszne gowno . :(

1377774857-U369478.pngeJyzMNIzNtEzMjbTszDisjC0MOQKTUotci5KTCvhcs9PUfBPUwhPLOIydlFwL0osLuYyMjWFYwDCgA6l.png

Opublikowano

Większość gier? Nie żartuj sobie. Wejdź sobie w Google Play na kompie, weź wybierz jakąś gre i zobaczysz, że większość nie działa na tym telefonie.

Aparat może nie jest zły, ale bez flasha nie da się robić zdjęć, bo słabo wychodzą.

@top

Za 300 złotych dobrego telefonu nie znajdziesz.. Ja bym na twoim miejscu dozbierałbym kasy do 1000 i wtedy bym coś kupował.

Dobry android + root + rom (dla wyglądu <3 ) i powiedz, które gry Ci nie chodzą...

Oprócz NFS MW :P

Opublikowano

Zależy do czego chcesz mieć ten telefon. :) Jak do zwykłego użytkowania (sms'y, dzwonienie itd.) to Tipo jak najbardziej się nada. Chociaż ja preferuję coś większego i w ogóle nie jestem przekonana do Sony Ericssonów. Poszukaj w serwisie Tablica ofert telefonów ze swojego miasta. Jest tego cała masa.

Ah - ja ze swojej strony polecam HTC HD2. Mam na nim wgranego Androida i jest przecudowny. :) I ostatnio na allegro widziałam, że ktoś go sprzedawał za 350 zł (ale miał uszkodzone vol -/+). Wymiana około 50 zł.

Opublikowano

@up

tylko że se live niezbyt mi sie podoba ....

zmieniam kwote na 500 zł .

Czyli wolisz piękny, lśniący telefon z ujebanym japkiem, czy porządny, LWW z dobrymi możliwościami, jeśli chodzi o O/C... Za 500zł masz już nówkę LWW albo używkę Samsung Galaxy S, Ace 2 będzie już nieco trudniej znaleźć, aktualnie na allegro nie widziałem do 500zł, jakiś czas temu za 570 był ;).

Iphone ma tak naprawdę słabe parametry, ale to pod niego optymalizowane BYŁY gry. Aktualnie wsparcie wygasa, apple chce, aby posiadacz Iphone 3G/S kupił nowszy model.

Chcesz grać ? LWW/Tipo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...