Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Troll w teamie(stare)

Gość ArronBaDo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie tam, stara gra z trollem w teamie.

Z góry wygrany mecz, cisnąłem Jaxem na topie GP, Diana nie oddała na 1 lvlu blue dla Morgany, ta strzeliła focha i poszła feedować :)

18b592668868e4b7m.jpg

7d37dea5b2ee9a2fm.jpg

bc70af7c3999e1cam.jpg

Opublikowano

Tak racja, (wtedy było to pierwsze 50 meczy rankingowych) ale jungler na 1 lvlu musi mieć lvl chyba, dlatego zaczyna od blue, jeszcze jungler AP, który musi mieć blue.

Co by zrobił amumu na jungli gdyby oddał blue na 1 lvlu miderowi ? Nic, Diana miała tą samą sytuację więc nie chciała oddawać na 1 lvlu blue, mider powinien to zrozumiec, a tu od razu wkurw. Poza tym na 1 lvlu po co blue miderowi, kiedy tylko lasthituje creepy

Opublikowano

To nie jest troll, po prostu go wkurwiliście i za wszelką cene chce zniszczyć waszą grę. nie raz tak robiłem jak mnie wyzywali i uważali się za lepszych

Opublikowano

To nie jest troll, po prostu go wkurwiliście i za wszelką cene chce zniszczyć waszą grę. nie raz tak robiłem jak mnie wyzywali i uważali się za lepszych

Tylko ? Osoba, która nie dostała blue na 1 lvlu, bo jungler potrzebuje lvla, strzela focha i idzie feedować co popadnie to nie troll ? To skurwysyński troll, który zasługuje TYLKO na perm bana.

Opublikowano

hmm, moze dlatego, że biegałem po liniach i starałem się pomagać, by ta nie feedowała. On zbierał kille z niej i siedział cały czas na topie

Opublikowano

To jest troll !! ja raz postąpiłem źle wyszedłem z gry :) ale tylko dlatego że 2 kozaków braci chyba uważało że ja każdą akcje zjebałem i ks robię :) najlepsze było to że to 1 z nich z 8 ks było i nic nie pisał zrobisz 1 ks i cię jadą obydwoje równo :) oczywiście ten 2 bronił tego 1 podobne nicki bardzo itd wkur się w chuj i wyszedłem , dlaczego wyszedłem ? nie będę z ścierwami grał którzy się uważają za najlepszych a co do mnie staty miałem dobre więc to mnie dobiło że się wywyższyli oczywiście ten 2 miał gorsze ale to ja byłem ten zły :) niby się nie przydałem ? to wyszedłem mecz przegrany i dziękuje m raportować mnie mieli ale chyba tego nie zrobili ; ) chyba później skumali o co chodziło.

a co do trolli i takiego czegoś że morgana trolluje bo jej nie oddali na 1lvl blue buffa to jest wielkim noobem ;P.

co do tego mojego meczu to byli tacy gracze którzy uważali że jak była przegrana akcja to od razu zwalić na 1 :) i go pocisnąć ilu ja takich widziałem o boże ! z statami 0/10 a ja fail 1 akcja padłem raz a on śmie mi napisać ale noob z ciebie ;D z takich to mam brechę już wgl przed kompem.

a tą morgane aż się boje że teraz ja na taką trafie.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Taa najgorsze jak takie coś się zdarza na rankedach, Graves polaczek, który od początku gry się pluł, że oddałem fb na midzie , a staty potem miałem na równo (szału nie było, ale tak źle też nie) a on sam ze statami 2/7/~2 zadowolony, że on jest pro bo ma rozegrane w chuj rankedów i take pierdolenie tylko, bo w grze nie szło mu zbyt dobrze i tylko płakał, że to przeze mnie i jeszcze jakąś jedną osobę nie pamietam dokładnie. I oczywiście główna wrzuta to było "Jebane nooby z 20 rozegranymi rankedami kurwa..." i taki flame przez całą grę.... z takim zachowaniem nie da się wytrzymać.

Opublikowano

Nom przez takie zachowania mnie wkur łapie i później mi się grać odechciewa :) staram się opanować ale nie kiedy wybucham i pojadę po kimś na czacie bo ile można ; ) ale staram się być spokojny :P i robić swoje w grze.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

ciężko się nawet nie odzywać do takich delikwentów skoro spamuje na /all " report ___ for noob/ks " No i jak ci jeździ co chwilę zabiera ci farmę, buffki gdy ich potrzebujesz (szczególnie postacie bez many... ciężko w to uwierzyć ale miałem takie przypadki) Nie da się nic z tym zrobić zawsze się tacy znajdą...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...