Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta]6 th skill privy

Warrayu

6 TH SKILL  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy lubicie gdy jest 6 th skill na privie którym gracie?

• Tak
      4
    • Nie
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Co sądzicie o 6 th skilu na privach ? prosił bym o szczere wypowiedzi ponieważ mi to jest potrzebne smile.png każda sensowna odpowiedź dostaje lajka

Proszę oddawać głosy do ankiety!

Chodzi mi o w pełni odbugowane ! skile

Opublikowano

Fajnny jest 6 skil , jeśli jest dostosowany do servera i hity nie są z kosmosu ; >

1-wszyy

@edit

dodany ;)

Opublikowano

Moim zdaniem 6 skill dla woja i ninji powinien być buffem, dlatego że np szaman ma tylko 3 skille ofensywne a ninja miałby 5 + krycie więc jest to spora różnica.

Opublikowano

Mi 6 skill do życia nie jest potrzebny.

Kiedyś to nawet nikt o nim nie snił i było dobrze :)

Teraz to tylko "muli" pvp. Dajmy na to że taki woj z ninją cisną pvp zanim woj walnie tego 6 skila to ninja już mu 2 walnie... Bez sensu

Ps. Nie ten dział, ja bym to dał w dyskusjach.

Opublikowano

dla mnie 5 skill

6 skill nie bo:

-bugi

-bez sensu...

-woj i ninja mają 1-5 skill dobre.. nie potrzeba 6.

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

dla mnie 5 skill

6 skill nie bo:

-bugi

-bez sensu...

-woj i ninja mają 1-5 skill dobre.. nie potrzeba 6.

FGdzie Ty masz bugo w 6 tym skillu?

Ogolnie nie jestem za szóstym skillem, bo wszystkie kklasu amjąodpowiednia dużo ksilli atakującycj

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

FGdzie Ty masz bugo w 6 tym skillu?

Ogolnie nie jestem za szóstym skillem, bo wszystkie kklasu amjąodpowiednia dużo ksilli atakującycj

dmg sie buguje <_<

walisz ze skila 2-3x :unsure:

jezeli skill bez bugów to i tak nie

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

Ja bardzo lubię 6 skille gdyż to już jest trochę wyrównanie do reszty postaci. Oczywiście piszę tu o dostosowanych skilla a nie jak się spotykałem że zamiast 1 hita bił 3 hity, albo kilaka razy większe dmg jest. Musi być odbugowany i dobrze zrobiony żeby na jakimś serverze się znajdował, jeżeli nie jest dopasowany lepiej w ogóle go nie dodawać :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...