Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prawda Czy FaŁsz?

kuzioraa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauwazyłem ze ktos wystawil taka aukcje

KODY DO METiN2

jak sie kupi kod i wpisze to niby jest cos takiego (wymienie najciekawsze)

-- NPC, sztuczni gracze - Wszystko o NPC, rzeczy których wcześniej nie wiedziałeś.

-- Lagi, walka z nimi - Czyli jak ich unikać.

-- Kopiowanie itemów, bez programu - Jak z jednego przedmiotu, zrobić dwa.

-- Uderzanie czarami, bez wolnego - Czyli jak atakować czarami bez wolnego.

-- 2x Jak zdawać na kolejny lvl konia - Dwa sposoby, jak wbijać szybko lvl koniu.

-- Dwa bugi w handlu - Dwa poważne bugi w handlu.

-- Statystyk 1.0 - Pokazuje, nam dokładne statystyki naszej postaci, bardzo ułatwia.

--Przenoszenie postaci na inny serwer... - Prawda, czy fałsz ? odpowiedź na to pytanie...

-- Jak zdobyć konto na zamkniętym serwerze - Jak zdobyć konto, na zamkniętym serwerze.

JAK KTOS ZNA KTOREGOS Z WYMIENIONYCH BUGOW CZY SZTUCZEK PROSZE O PODANIE

Opublikowano

Nie wierze żeby takie coś wogule było

992b4bc6fac767dd.png62c2d12f9c2e883d.png

iRokushou Best KidMod Maple Story 4 Eva

"To nie tak, że nie lubię być dobry. Ale bycie złym lepiej mi wychodzi" - Johny "Stetson" Desperado

Opublikowano

bez komentarza to pozostawie... Komus sie pewnie nudzi i liczy, ze mamusia da 2zl na super pro mega poradnik metin2 ... oczywiscie widac tu kilka trickow... "jak zdobyc konto" a nie "jak zarejestrowac konto " "prawda czy falsz" < to samo mowi za siebie, no , ale coz - nie bede zniechecal do kupna i wydania majatku (2zl)

Opublikowano

To z koniem, to podobno chodzi o to że można wbijać lvl co 12 godzin, ale jak np. będziemy chcieli zdać 11 godzin po ostatnim razie, to czas się przedłuży. Nie wiem czy to prawda, ale gdzieś tak przeczytałem.

Niech ktoś wyśle smsa za 3 zł i upnie pliczek. Ja na razie nie mam kasy na telefonie...

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Ja Znam na udezenie skilami bez wolnego

1.ustawiasz w ramce wolny

2.naciskasz na wybrany skill

3.gdy skill sie juz laduje tz: zaczyna sie . momentalnie zmieniamy na wrogi

skill nie zadaje obrazen

2149k6b.jpg
Opublikowano

Ehh, widzę że temat z 2008, ale sie go odświeży ;> po 1. to nie są pliczki za 3 zł, dokładniej za 2zł + to, co pobiorą za przelanie pieniędzy. SMSem nie działa, kolega wysłał i pokazał mi swoją skrzynkę odbiorczą "nie ma takiej usługi lub jest niedostępna" ;/ A 3 złote 66 groszy mu zabrało z konta. A teraz odpowiem na kilka pytań:

-- Dwa bugi w handlu - Dwa poważne bugi w handlu.

Jeden ze zmianą kwoty - nie opiszę bo metek sie rozpadnie :] Ale i tak ktoś musi być tępy żeby się na niego nabrać

A drugi prawdopodobnie już nie działa. Tego dokładnie nie wiem.

-- Przenoszenie postaci na inny serwer... - Prawda, czy fałsz ? odpowiedź na to pytanie...

Fałsz.

-- Lagi, walka z nimi - Czyli jak ich unikać.

Zapewne coś w stylu "wyłącz wszystkie pobierane pliki" albo "ustawiaj fajerłola pół dnia to może sie poprawi".

-- Uderzanie czarami, bez wolnego - Czyli jak atakować czarami bez wolnego.

@UP wszystko opisał, a mój sposób: atakuj moby.

-- Kopiowanie itemów, bez programu - Jak z jednego przedmiotu, zrobić dwa.

Pewnie, szokująca informacja, że takiego czegoś nie ma. Gdyby było, metin już dawno by padł. To tylko przyciąga ludzi, żeby kupowali.

-- NPC, sztuczni gracze - Wszystko o NPC, rzeczy których wcześniej nie wiedziałeś.

Interesujące =.= Czego można o nich nie wiedzieć? Jak ktoś kupi proszę o odpowiedź :]

-- Jak zdobyć konto na zamkniętym serwerze - Jak zdobyć konto, na zamkniętym serwerze.

Ukraść, shackować, a jeśli jesteś mniej ambitny - kupić, dostać. Kolega napisał.

Dla mnie to po prostu 12 latki z zbyt małym kieszonkowym i nie mającym jak zarobić. (jak ja ^^ tylko, że ja nie wyłudzam od ludzi pieniędzy za skopiowane z internetu tuty)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...