Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mniejszy exp za gre?

mamcieee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pytanie po tym patchu dzisiejszym cos mi sie wydaje ze zmiejszyli expa dostaje mniej, np za 140 punktow z premka dostalem tylko 666 , a wam jak leci?? dostaje po 500-700 a wczesniej dostawalem nawet i po 900

Opublikowano

Jak był event (przed patchem) to był exp 100% i dinary 100% więcej, dlatego odczułeś to tak :P

Ale zawsze, możesz powypełniać reklamy i kupić sobie , ze więcej expa dostajesz ;)

Pozdrawiam <3

1357040469-U286162.png
Opublikowano

No to przykro nam ale możesz tylko napisać ticketa.

Na stronie musisz .

1357040469-U286162.png
Opublikowano

No to przykro nam ale możesz tylko napisać ticketa.

Na stronie musisz .

Denerwują mnie ludzi którzy nic nie wiedzą na ten temat, a się wypowiadają. Dużo jest osób na tym forum. Piszą wszędzie gdzie się da nie mając zielonego pojęcia byleby nabić sobie posty ...

@topic

Również mi się wydaje, że exp jest zmniejszony. Jak dostaje dużo pkt otrzymuje dziwnie mało expa. Możliwe że przez buga na block i xauen na expa teraz obniżyli go.

Opublikowano

nie zapomnijcie że ilość expa jest też uwarunkowana wygranymi przeciwników mamy 60 pkt wygramy w rundach 9-0 dostaniemy np 350 expa a wygramy 9-7 dostaniemy już z 600 może ci się wydaje bo każda grę wygrywacie gładko ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...