Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Nowy champ Zed

Gość ArronBaDo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jakiś nowy ninja będzie, na 100% kupie, zaraz mi się zaaktualizuje PBE i jak już tam jest to dam edita i się wypowiem.

Opublikowano

Ja myślę, ze to będzie taki Talon, który będzie mógł się klonować lub tworzyć takie lustra jak LeBlanc.

Jak na razie trzeba poczekać na wycieki od Riotu lub jakieś dalsze info :)

Arcymistrz
Opublikowano

Hmm napewno ninja, ad melee, top lane

Wygląda jak rycerz mroku cienia z 4Story :D. Dobrze, że dadzą coś dobrego na top'a, no tak dali Elise, która jest zrównoważona, to ten będzie pożerał 1vs2321312321 :D

Opublikowano

Wygląda mi na porządnego AD, myślę, że na coś takiego czekałem ;) Kupię chyba od razu jak wyjdzie, dobry look, prawdopodobnie nieziemski dimejdz, mam jednak mieszane uczucia co do survi ;S No ale to bedzie cos takiego jak talon.

Opublikowano

mam nadzieje, ze to bedzie solidny ad, gdyz ostatnim ad ktory wyszedl byl draven.Ostatnie postacie ktore wyszly sa nie wypalem, moze jakos je zbuffuja czy cos.

Opublikowano

A ja dalej czekam, na tego obiecanego supporta >_<

Co do postaci to jak już Shaco + Shen + Talon

Ponoć ma jechać na energii, i może się klonować, więc widzę w nim dobrego junglera.

Klon może używać jego skilli więc to jest słodkie.

Przeskok do swojego klona? Piękne ucieczki i ganki.

Wszystkie jego skille, mogą trafiać dwa razy? Trolol.

Wyczuwam postać trudną do gry + op jeżeli się ją ogarnie.

Hey guys,

So we’re going to be doing a big reveal on this stuff soon, but I wanted to give you a quick gameplay peek of the next champion – the Shadow Ninja.

We’ve worked hard to make a cool gameplay loop that is really ninja-y and lets you be pretty clever. Let me run you through it real fast;

• He can make a stationary shadow of himself that then copies his skills when used. For example, you can throw a skillshot shuriken and he’ll also throw one. If they both hit, then you hit with two!

• He can swap places with his shadow to be elusive, set up ganks, or dodge skillshots

• All his skills can double hit!

• Yes, he uses energy

Shadow Ninja’s gameplay isn’t about deceptive clones, but instead copying himself to extend and increase his power or mobility. And since his moves deal with areas or skillshots, setting up the right positioning to double-hit and maximize your damage is really important.

OK theorycrafters…all yours!

wikmk9.jpg

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie, jestem pewny że będzie miał cc, czy slow, snear czy stun to ja nie wię ale tego jestem pewny.

Może być podobny do talon'a, myślę że to będzie melee ad / tanky.

Dalej riot, more informations. ;3

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Sry ze tutaj pissze ale czemu nie moge sie zarejestrowac na pbe?

Rejestracja będzie otwarta dopiero wieczorem bo to amerykański czas.

A co do nowego championa to na pewno mocny pasyw.

Opublikowano

O kurde myślałem, że sobie kupię jakąś nową postać, ale chyba poczekam na tą bo wydaje się, że będzie So Much DMG. :D

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...