Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Battlefield 3 vs Warfighter

Creator123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko !

Mam do was jedno pytanie. Mój komp.

Core 2 duo 3.68

Radeon 7770 oc

6gb ramu

zasilacz 400 w

plyta glowna asus moptherboard p5b

Battlefield 3 chodzi mi ledwo na niskich z lagami a warfighter na stałych 60 na ultra !

nie rozumiem o co chodzi

jestar121.png
Uczeń
Opublikowano

Em warfighter ma takie same wymagania jak bf3

Wieczna Susza  :D

Opublikowano

Zagadka nie z tej ziemi. Warfighter jest lepiej zoptymalizowany i ma gorszą grafikę. Przy grze w bf3 ustaw priorytet na bf3.exe, wyłącz aero, dodatkowe programy.

Opublikowano

nie,nic nie robiłem z ustawieniami u kolegi który ma i 7 i gtx 570 ta sama sytuacja warfihter tysiąc razy lepiej chodzi !

Masz za słabego kompa aby uciągnął bf3 na ultra. Poza tym nie uwieże że nawet takie gówn. jak MoH chodzi Ci przy 60 fps, skoro bf 3 nie ciągnie na niskich. Grafika wysiada już przy rozdziałce 1680x1050 gdzie na ultra daje maks 30 Fps.

MOBO-Asus P8Z68-V/GEN3 CPU-Intel Core i5 2500K(4,7GHz)+SilentiumPC Fortis HE1225

GPU-2xAsus 7870 DCII HDD-Western Digital 500GB, SATA/600, 64MB

PSU-OCZ ZX-Series 850W SLI Modular PSU 80Plus Gold CASE-Zalman Z9 U3

RAM-Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz DDR3 NAP-Samsung DVD -/+ R/RW 22x

Opublikowano

Ja za to na najniższych jak się gram z lekkimi lagami w BF3 na metro a w Warfightera na najniższych nie mogę bo za duże lagi, jak to rozwiązać? przecież to irytujące

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Wymienić komputer, albo poczeakć na aktualizacje gry.

MOBO-Asus P8Z68-V/GEN3 CPU-Intel Core i5 2500K(4,7GHz)+SilentiumPC Fortis HE1225

Opublikowano

no dobrze ale dlaczego tak jest skoro innym MoHW działa lepiej niż BF3 a mi gorzej?

Opublikowano

Zagadka nie z tej ziemi. Warfighter jest lepiej zoptymalizowany i ma gorszą grafikę. Przy grze w bf3 ustaw priorytet na bf3.exe, wyłącz aero, dodatkowe programy.

Tak jak napisał Googlus, masz tutaj porządną odpowiedź ;)

Opublikowano

Różnica po między bf'em 3 a Warfighterem jest taka, że warfighter nie wykorzystuje silnika fizycznego jak to bylo w bf'ie 3 i dlatego ci MoHW lepiej chodzi niż bf 3.

Druga to różnica wielkości map, w warfighter'ze są one mniejsze w przeciwieństwie do 3. Co do wymiany, jak chcesz grać na lepszych detalach niż low z lagami, proponuje zainwestować w nowy proc, kartę graf i zasilacz jeśli no name.

Opublikowano

Warfighter jak sie da zauważyć ma większe wymagania na Singlu gdzie grafika jest jak w BF3 a na multiplayerze grafika jest jak w COD MW3

Opublikowano

Różnica po między bf'em 3 a Warfighterem jest taka, że warfighter nie wykorzystuje silnika fizycznego jak to bylo w bf'ie 3 i dlatego ci MoHW lepiej chodzi niż bf 3.

Druga to różnica wielkości map, w warfighter'ze są one mniejsze w przeciwieństwie do 3. Co do wymiany, jak chcesz grać na lepszych detalach niż low z lagami, proponuje zainwestować w nowy proc, kartę graf i zasilacz jeśli no name.

To dlaczego mam w MoHW większe lagi niż w BF3? Na tych samych ustawieniach graficznych czyli na najmniejszych. Co do wymiany kompa to ameryki nikt nie odkrył -,- wiem że muszę wymienić kompa i zbieram na to kasę na razie mam 20% tego co potrzebuję

Opublikowano

karte graficzną kupilem 1 miech temu a poza tym nie oplaca sie wydawa 2 tys zlotych na jekiegoś JEBANEGO battlefield 3 z HUJOWYMI wymaganiami

Najpierw polecam kupić słownik ortograficzny. Poza tym nie nasza wina że masz "hujowego" kompa. W tej chwili komputery gamingowe są drogie, nic na to nie poradzisz. Na razie wszystkie recenzje piszą że Bf3 dalej prowadzi w rankingu, a MoH jest kolejnym niewypałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...