Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Otwarcie Open Bety

Connor.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, już jest podana informacja, kiedy zostanie otwarta Open Beta, czyli wersja, w którą może zagrać każdy, bez klucza.

Niestety, ale wydarzy się to dopiero 9 grudnia tego roku. Myślałem, że otworzą za jakiś miesiąc(początki listopada), ale się zawiodłem ;c

Pozdrawiam.

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

9 ? ja czytałem ze 6 w mikołajki

Tak, masz rację, źle napisałem, chodziło mi o 6.

Możliwe, że napisałem 9, bo wtedy mam urodziny :D.

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Dzięki , za info , tylko szkoda że tak długo trzeba czekać -,-^ , Już traciłem cierpliwość , myślałem że nie podadzą info ^,^

Opublikowano

Powiedzcie mi, warto czekać na tą gre? Czy poszukać sobie innego tytułu ?

Według mnie warto, gra prezentuje się ciekawe, ale po tym co widziałem na filmikach i recenzjach, to szału nie ma.

Sam jeszcze nie grałem, bo wolę poczekać na otwartą bete i wtedy sprawdzić czy gra zasługuje na uwagę.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Generalnie trafiłem na to podforum dość przypadkowo, ale gra ogólnie mnie zaciekawiła :P ( CA, CF, WR mnie już z lekka znudziły :P ) Możecie podać linki do jakiś game playi, recenzji czy SS z tej gry? W miarę aktualnych.

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

sam czekam wlasnie na Open zeby sprawdzic tytul, choc z tego co widze to gra ma ten sam silnik co kazda praktynicze gra, CA,AVA. Mam tylko nadzieje ze nie bd chatow jak w CA i WR

b421ea0bef5eb630m.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...