Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się?

CzerstwyChlebek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm jest sens :) . Jest tanio , nie dlugo serwery beda laczone wiec im szybciej zaczniesz tym lepiej ;] pozniej bedzie duzo graczy , jest wiele nowych bonusow ktore dostajesz co 10 lv takie jak np dodanie bonu do przedmiotu , zmiana bonu , bodziaki itd . Na TWoim miejscu gralbym :)

Opublikowano

Nie możesz grać 6 lat w metka, chyba że grałeś na jakiś innych serwerach przed powstaniem PLa - to tak a propos.

@Topic

Zagraj na s26 bo ceny w miare niskie, można się dorobić jeszcze, dużo nowości jest dla nowych graczy.

Wisła Kraków

Lechia Gdańsk

Śląsk Wrocław

Unia Tarnów

Opublikowano

Opłaca się, ale ja bym wolał na jakimś privie hard, typu ravia.eu, bo na PL'u będziesz musiał wydać z 1000zł, żeby coś osiągnąć. Zero eventów, nikt się nie interesuje graczami...

SigCustomBG.png
Opublikowano

Opłaca się jeżeli tylko masz zapał. Tak jak kolega wyżej pisał o łączonych serwerach co oznacza spadek cen :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Na Twoim miejscu zagrałbym na Solarze.

Ceny są niskie oraz możesz się tam łatwo dorobić

Dodali jakieś nowe bonusy co 10lv. niespodzianki

Zapewne będzie event z Dyńkami jak co roku...

Serwery niebawem będą łączone więc chyba się na Twoim miejscu opłaca.

Opublikowano

Zawsze jest sens, tylko nie graj na s1 itd. Zagraj na tych najnowszych serwerach PL. Nie ma sensu zaczynać gry na Monastyrze już. Jak chcesz to Solar,Syriusz.

Pomogłem? Postaw: "✔ Lubie To"

Opublikowano

jak najbardziej jest sens ale nie musisz na s26 zaczynać możesz nawet na s 25 bo ludu prawie tyle samo i ceny podobne :D

207 postów pomogłem pomóż i ty ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...