Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] kobiet do gry

MatiPLX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od razu przepraszam jeśli zły dział, ale nie widziałem odpowiedniego gdzie by można było to umieścić.

Szukam płci pięknej do gry wymagania takie:

Komunikacja: Mikrofon lub bez

Platforma: najlepiej STEAM / Skype

Gry: Counter-Strike, Counter-Strike Source , Left 4 Dead (pierwsza część)

wiem , że to nie realne, ale może znajdują się tutaj jakieś piękne forumowiczki , lubiące gry. :)

Jeszcze raz przepraszam jeśli zły dział.

Opublikowano

I tak nie przyruchasz ^^

Polecam wyjść na świerze powietrze

Po pierwsze, widać że masz 10lat , bo tylko jedno ci w głowie, po drugie wytłumacz mi czemu dziewczyna nie może grać w gry, po trzecie jakbym chciał ,,wyruchać" to bym napisał na innym forum.... zresztą nie chce się kłócić, czytaj uważnie posty bo widzę że coś ich nie ogarniasz.

Łojapierdole

ja tesz chetny chetna poklikamy?

ja jestem chętna.

Jak wyżej napisałem, czy wy ludzie nie macie rozumu? w domu czy w miejscach publicznych też się tak zachowujecie, widzę że internet wam nie służy.

Możecie się śmiać, ale w Polsce czy na Świecie jest nawet scena ,,only female" w cs , więc myślę że ten temat nie jest głupi.W przeciwieństwie do innych mam rozum, a jeśli macie coś do mnie to napiszcie na pw a nie nabijacie sobie postów bezsensownymi tekstami, tyczy się to wszystkich którzy najpierw piszą potem myślą... mam nadzieje że nie zobaczę tu już więcej tego typu postów.

Opublikowano

Widze że kolejne dziecko nie czyta postów... To sie nazywa żal. I co wy macie z tym seksem... Nie nie kręcę filmików jak wy gdzie drzecie się jak zarzynana świnia... zresztą tu miały być podania a nie hejtowane posty przedszkolaków...

Proszę admina o usunięcie offtopu.;/

Opublikowano

Cześć mówisz ,że szukasz laski do gier . Gram na takim serwerze i gram tam dziewczyna o nicku : Marysia ale gra na STEAM , swojego Kolegi : http://steamcommunity.com/profiles/76561197994794807

Jak coś ,dodaj ją i jak na steam będzie jej ,,kolega'' to napisz ,że ty do Marysi :) albo jeszcze jej steam,ale na nim ona nie ma cs nic :) : http://steamcommunity.com/profiles/76561198070583335

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Widze że kolejne dziecko nie czyta postów... To sie nazywa żal. I co wy macie z tym seksem... Nie nie kręcę filmików jak wy gdzie drzecie się jak zarzynana świnia... zresztą tu miały być podania a nie hejtowane posty przedszkolaków...

Proszę admina o usunięcie offtopu.;/

Nie jestem pierdolonym Hejter i jak mie uważasz za przedszkolaka jak ide za rok do gim1 do jesteś jebnnięty
Opublikowano

Czego cały czas hejtujecie każdego? Napisał temat, że chciałby zagrać z jakąś dziewczyną... Czy to jest złe?

ja jestem chętna.

Łojapierdole

ja tesz chetny chetna poklikamy?

Nie wiem jak wy jesteście nastawieni ale dobra...

On chciałby, abyśmy mu pomogli, a nie robili spam i nic z tego nie wywnioskowali...

Cześć mówisz ,że szukasz laski do gier . Gram na takim serwerze i gram tam dziewczyna o nicku : Marysia ale gra na STEAM , swojego Kolegi : http://steamcommunit...561197994794807

Jak coś ,dodaj ją i jak na steam będzie jej ,,kolega'' to napisz ,że ty do Marysi :) albo jeszcze jej steam,ale na nim ona nie ma cs nic :) : http://steamcommunit...561198070583335

Jedynie on tutaj pomógł... Ja nie jestem dziewczyną i nie napisze, że chcę z nim grać ale to już przesada tak hejtować każdego na każdym kroku... Tyle ode mnie.... Pozdrawiam

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Czego cały czas hejtujecie każdego? Napisał temat, że chciałby zagrać z jakąś dziewczyną... Czy to jest złe?

Nie wiem jak wy jesteście nastawieni ale dobra...

On chciałby, abyśmy mu pomogli, a nie robili spam i nic z tego nie wywnioskowali...

Jedynie on tutaj pomógł... Ja nie jestem dziewczyną i nie napisze, że chcę z nim grać ale to już przesada tak hejtować każdego na każdym kroku... Tyle ode mnie.... Pozdrawiam

Cześć mówisz ,że szukasz laski do gier . Gram na takim serwerze i gram tam dziewczyna o nicku : Marysia ale gra na STEAM , swojego Kolegi : http://steamcommunit...561197994794807

Jak coś ,dodaj ją i jak na steam będzie jej ,,kolega'' to napisz ,że ty do Marysi :) albo jeszcze jej steam,ale na nim ona nie ma cs nic :) : http://steamcommunit...561198070583335

Zgadzam się w stu procentach z Binnion i Highlander98, przecież chce sobie pograć i nie szukam ,,do ruchania" bo wolałbym katktusa... I nie sądzę że jesteście dziećmi, po prostu poniosło mnie, chyba każdy nie lubi hejterstwa.

Opublikowano

Według mnie, ten temat może by mógł zostać przyklejony, ponieważ jeśli by ktoś szukał dziewczyny do gry lub klanu w wyżej wymienionych grach to mogło by to bardzo pomóc, ale niech moderator się wypowie gdyż on się tym zajmuje.

No i oczywiście proszę, o więcej linków do profili płci pięknej grającej w wyżej wymienione gry, mam nadzieje że hejterstwo i głupie argumenty typu ,,ruchnął bym" się skończyły, zresztą wcześniejszy post wszystko pięknie podsumowuje. :)

Opublikowano

Według mnie, ten temat może by mógł zostać przyklejony, ponieważ jeśli by ktoś szukał dziewczyny do gry lub klanu w wyżej wymienionych grach to mogło by to bardzo pomóc, ale niech moderator się wypowie gdyż on się tym zajmuje.

No i oczywiście proszę, o więcej linków do profili płci pięknej grającej w wyżej wymienione gry, mam nadzieje że hejterstwo i głupie argumenty typu ,,ruchnął bym" się skończyły, zresztą wcześniejszy post wszystko pięknie podsumowuje. :)

Głupi pomysł z przyklejeniem.

A hejterów i nieudanych trolli się nie pozbędziesz, po prostu trzeba ich ignorować.

Opublikowano

Płci pięknej ? h3h3 dobre Po twoim Avku widać że masz z +10 lat ; /

Znam Matiego i jest starszy od Ciebie. Nie wiem co ma do tego avek, skoro nie jest to jego zdjęcie. Chcesz rozpocząć kolejną dysksuję o MLP? Idź do pogaduszek. Albo wal na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...