Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]urudium wars

Mrenomek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w to grać. Jest jakiś bot np. biobot działający samoaktualizujący się (alieny+boxy).

Czy jest to ograniczenie boxowe co na zwykłym, i gdzie bocić jaka mapa najlepiej, od początku, i co kupować.

A i w ile zrobie konto 22pp. + fe.

I są takie lagi jak na zwykłym darokOrbit.

Pytam się ponieważ jest to moja pierwsza przygoda z darkorbit na faceeboku. Ponieważ dziś zbanowali mi konto generała na pl3. top 11. Ehh.

Posiadam free PBDO_Bota, chcesz pisz na pw.

Oferuję forum klanowe do darkorbit, chcesz? PW

Zawszę liczę na lajka, ciebie to nie kosztuje, a mi to daje chwałę

Opublikowano

a dasz linka do tego fbota z instrukcją?

a jest jakiś klan który da mi na irysy, żeby szybciej poszło ponieważ to duży wydatek. a i jest tam rsb?

ile max można dmg wyciągnąć?

Opublikowano

a powiesx czy jest kosmiczna piłka itp. jajka, dynie? i jakieś forum uridumwars? polskie? i ang?

Opublikowano

a i jak zmienić nazwę i jak loguje się poprze fb to ma 11fps jak zrobic więcej?

Opublikowano

wcale nie jest tak różowo są potężne bugi ze skylabem najczęściej nie przysyła surowców poprostu znikają, prawie zawsze też jest problem z widocznością surowców niby ma się pełną ładownie ale w grze jest pusta trzeba wczesniej wejsc w skylab a potem do gry.

,2 rzecz już z 10 razy psuł mi się obraz w grze że praktycznie nic nie było widać. następnie już 2 razy ż znikały mi przedmioty z wyposażenia może nie wszyscy tak mają ale ja miałem i to bardzo wkurza.Następna rzecz to zniszczenia dronów normalnie flaxy powinny się psuć co 3 % ale często jest błąd i znika nawet po 10 % i nie tylko ja tak mam trzeba miec na statku cpu do dronow bo inaczej nie da rady..

Dodać należy że wszyscy tu prawie bocą 90 %grających więc powinno się spokojnie samemu bocić ale nie, w weekend szczególnie nawet na niewidce w 2 gali zbierając boxy padałem praktycznie co 20 minut (niefajnie) a bijąc alieny to nawet gorzej było bo z 30 graczy na mapce na bocie i już macie pozamiatane z bocenia bo wszystko pierwsi zabiją. Grając w to myślałem ze szybko dorobie sie fulki ale byłem naiwny, myślałem że będe licytował lf3 i iriysy za smiesznie pieniądze ale wcale nie są takie śmieszne ceny i tak są wysokie jak na tak małą liczbę graczy cięzko coś wylicytować bo bociaże mają od groma kredytów.

Opublikowano

Kurwa . Kolejny dzieciak minecrafta nie wie co to google i nie potrafi włączyć gry na fejsie ;x

Ot co robi minecraft w wieku 11 lat ;o

I jak ty kurwa mieles genka na pl3 to ja jestem szefem bp ....

PS A skoro miales genka to po chuj sie pytasz w ile czasu wbijesz 22pp i FE . Skoro taki doświadczony to chyba powinieneś wiedziec .

# kolejny dzieciak który się pogrążył

A i jescze pamietam jak sie pytales jak wybocic dobre konto czy cos takiego ....

Jade po wszystkim

ZJEBANE DZIECI OPANOWALY MPC ZEGNAM LESZCZE

Opublikowano

Kurwa . Kolejny dzieciak minecrafta nie wie co to google i nie potrafi włączyć gry na fejsie ;x

Ot co robi minecraft w wieku 11 lat ;o

I jak ty kurwa mieles genka na pl3 to ja jestem szefem bp ....

PS A skoro miales genka to po chuj sie pytasz w ile czasu wbijesz 22pp i FE . Skoro taki doświadczony to chyba powinieneś wiedziec .

# kolejny dzieciak który się pogrążył

A i jescze pamietam jak sie pytales jak wybocic dobre konto czy cos takiego ....

Po 1 nie przeklinaj gimbusie a po 2 przeproś mnie za to że musiałem przeczytać ten żałosny intelektualanie komentarz na poziomie dna rowu mariańskiego.

Opublikowano

Max to jakieś 40-50k bo jest tylko seprom i boostery x2

Nie wiem gdzie ty widzisz x2 bostery, jak nie ma MHH to raczej rozdzielczy też.

Opublikowano

Nie wiem gdzie ty widzisz x2 bostery, jak nie ma MHH to raczej rozdzielczy też.

sorki boostery x1 :P myślałem o normalnej grze i jakoś tak się zapisałem :P

A czy fbot jest płatny ? i czy na uridium wars banują za botowanie ?

Fbot jest darmowy, nie słyszałem o banach, a przynajmniej nie permach.

sygnacu.jpg

Opublikowano

Bany sa, rowniez permy... Zeby wybocic fe z 22p potrzebujesz okolo 1,5 miesiaca. Klany, ktore daja na irki rowniez sie znajda. Co na poczatek - vega fs to podstawa do szybkiego bocenia. Co do lagow zdarzaja sie sporadycznie i sa raczej malo szkodliwe.

Opublikowano

Pytam się ponieważ jest to moja pierwsza przygoda z darkorbit na faceeboku. Ponieważ dziś zbanowali mi konto generała na pl3. top 11. Ehh.

a dasz linka do tego fbota z instrukcją?

a jest jakiś klan który da mi na irysy, żeby szybciej poszło ponieważ to duży wydatek. a i jest tam rsb?

ile max można dmg wyciągnąć?

Takie bajki o genku to kolegom na podwórku opowiadaj .

Człowieku ! Miałem beke z ciebie przez cały wczorajszy dzień :D :D Takie wkręty .....

Co do tego UW .

To ile Ci zajmie zrobienie FE z przyzwoitym profilem zależy czym bocisz ( statek ), jak chcesz bocić i ile czasu masz zamiar bocić .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...