Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ankieta]mental Czy Body?

qps666

Body czy mental?  

214 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wojownik body, czy mental?

• Body
      153
    • Mental
      61

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym zbadać waszą opinię, czym wam się lepiej gra na POLSKIM METINIE?

Ja zawsze wolę DMG, niż defa.

Od razu dodam, że szukałem takiego tematu, ale nie znalazłem żadnej ankiety.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Nie ważne i tak będzie spam ehh Body lepszy do dropu zawsze nim miałem lepsze eq ale w Mentalu to dobre że można expic szybciej np w v1 v2

76561198090890807.png

Opublikowano

Ja na PL grałem bodym więc wypowiem się na niego temat.Expi się nim bardzo dobrze oraz w pvp jest niezły.Niestety body wiąże się z ciągłymi inwestycjami w poty i tym podobne.Zaletą bodego jest szybkość i duże DMG

assassin.png

Opublikowano

Moim zdaniem BODY! Na wyższych lvl gra ma sens tylko i wyłącznie bodym. Możesz bez IS rozwalać metiny i zabijać bossy.

Do tego ta dynamika na berku na wysokim m czy nawet g.. ^^ Mental = nuuuda + jeszcze wieksza nuda na high lvl + bardzo trudne expienie w lesie..

A dla tych co maja ambicje zaszaleć w przyszlości na atlantydzie.. - Body ;]

ei3809.jpg

ICESHARD.COM.PL

Opublikowano

Moim zdaniem mental jest pro na 70lvl+ mozesz sobie sam na dt chodzic i wogole od 65lvl bardzo dobry w pvp jest i szybko sie expi osobiscie zaczolem od nowa grac mentalem na s1 i poprostu cudo na 36lvl cale spot bo Wienc mental:))

2149k6b.jpg
Opublikowano

polecam ci mentala

gram na monastyrze i mam tam 78 lvl bodym ale gra sie znodzila bardzo duzo trzeba sie wkosztowac w poty i duzo razy sie leży

a teraz gram mentalem na serwandesie 84 lvl i gra sie o niebo lepiej wieksza rajda jak mówią"OMG CALY SPOT"

Opublikowano

Po co robicie takie durne tematy ???

wchodzisz do gry i sie pytasz

@edit

jednak nie zrobie tuta bo juz byl

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=30769

poczytaj i na zasadzie tego pomysl czym chcesz grac a nie odrazu glupi temat ...

Pozdrawiam

(zbieram + nie - :) )

Opublikowano

Mental! np nei zarobi sie na metinach bez bojowca ale na 18 lvl mozna zarobic sporo na medalikach jak bedzie sie nawalac na małpach 2 tygodnie zarobisz na eq takie ze głowa boli! np mam 43 lvl eq+7 tylko rib+6 sr 20 i nei dajem rady na bo expic musze w pt a gdybym był mentalem dawał bym rade calurtki spot tyle ze nie miał bym tyle kasky na eq poniewarz nei zarobił bym na metinach

a wiec wybrałem opcje takom ze zrobiłem mentala dawałm na małpach wszystko wpłacałem na gildje zarobiłem na ładne eq miałem 23 lvl poszłem na metiny ciemnosci a później zazdrosci zarobiłem sporoco z tego wynika rózne etapy gry rózny woj jest lepszy ale mental ex body solo

zalerzy od eq

Opublikowano
Ja na PL grałem bodym .Expi się nim bardzo dobrze

gowno prawda... ja z eq+9 na 39 lvlu bralem 3,4 grupki bodym na BO i to jeszcze te slabsze...

mentalem od 63 do 67 (dopoki nie zbanowali) expilem w v2 i bralem 3/4 spotu w v2 z eq+7,9

edit: co do pvp, to mental zaczyna koksic od 55-60 + lvlu

xxx

Opublikowano

body bardziej skuteczny , mental na DT i moze solowki jak ma skile na G i wyzej. Ale zeby do tego dojsc to zapewne nikt z was nie dojdzie bo tu prawie same napy co max 50 lvl wbija na normalnym metinie.

Opublikowano

Co wy mówicie woj nie jest do pvp... body jest lepszy na metki szczególnie te w cl a mental do ekspienia chociaż w v2 lepiej radzi sobie body....

であるSpidoo

Opublikowano

Głosowałem na mentala ponieważ body na h lvl każdy nie radzi sobie sam spokojnie.. bije po 1/2 grupki (V2) a mental bierze pol.. i czesto z gorszym eq..

Mental z szybką bronią (RIB, parta, toporek odpada) też na metki jedzie nieźle.

Ja tam zazdrościłem mentalom i na 42 levelu dawałem rade tak jak bodym na 50 ( mówie tu o BO).. mental może monotnonny, ale jaka frajda jak szybko wbijasz levele.

Polecam mentala.. choć jak umiesz grać to każdą postacią możesz koxić

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

body - dobra zbroja tarcza - mental dobra broń body -ciekawa postać nie nudzi się ale malo defa troche przeszkadza mental - mże i bierze cały spot ale w powolnym tempie body wezmie po 1-2 grupce i zabije je bardzo szybko więc sie wyrównoje a jeśli mówicie że nie macie kasy na potki to chyba newbie jestescie i kasy wam szkoda ale rada dla was posiedze 30 minut na se rangach i mam cale eq potkow

WhatShouldIDo.png

Opublikowano

Body oczywiście rlz na private servach ale w realu mało kto na 60lvl+ ma Bodego

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Ja gram mentalem mam już dosyć duży lvl i powiem tyle mental w red lesie wymięka. Silne nic nie daje bo wchodzi przeszywka. Za to bodziak rozwali raz raz metka bo ma aurę i berka. Jednak jeżeli bodziak nie jest zabisiony i nie ma przeszywki to z mentalem przegrywa. Wolał bym mieć bodziaka ale co zrobić drugi raz lvl'a nie wbiję! ;] Chociaż biorę na lajcie cały spot w v2 bodziakiem tego nie zrobię oraz dochodzi jeszcze dt w którym body ma mało defa. Ale dla mnie bardziej liczy się red las i drop kamyków i eq na 61-65lv ;].

Przepisuję obrazki , robie spolszczenia oraz pomagam. Nie oczekuję 5* wystarczy , że podziękujesz.

我喜欢煎饼. 我玩波兰服务器. 有时,在私下进行。

Expie na warnach od Mou. :D

Opublikowano

hmm. to jest forum o hackach.. więc co wy gadacie o szybkości jak mentalem odpale sobie attack speeda i wale szybciej niż body na berku x.x

skoro ułatwiamy sobie gre to lajcik. ja teraz zaczałem znów z kumplami na kirianie grać. wybrałem mentala.. i nie żałuje eq zwykłe ,nie ma czym koksić na 17 lvlu, mob lock + 1 hit attack + attack speed i tylko patrze jak kulki rosną ; ] osobiście polecam mentala w pvp słaby nie jest a do expa fajnie się leci ; )

zresztą każdy ma swój gust i będzie grał kim chce.

Opublikowano

Tak Qups ;] Biłem sie na przeszywke i wszystko idealnie sprawdzalem (nie tylko ja) oczywiscie Mental rox ;p

Moje GG: 9910120

==Metin2 My Life==

Firma Z Dedykacją Dla Parooofeek .

Opublikowano

@UP Pierdolisz. Mental nie ma szans podkreślam nie ma z bodym na pvp ;]. Mocno wyabsiony body z przeszywką i mental leży i kwiczy. Jak długo się ładują skille bodemu a jak mentalowi? I gdy skończą im się skille to kto będzie górował? Oczywiście body. Walnie mentalowi 5 hitow zanim ten sie zamachnie ;]. Body kox PVP i EXP! Chociaż każdy wie , że na pvp górują sury bm oraz ninje daggery ale chodzi o woja przecież;]. Mój tekst dotyczy tylko high lvli.

Przepisuję obrazki , robie spolszczenia oraz pomagam. Nie oczekuję 5* wystarczy , że podziękujesz.

我喜欢煎饼. 我玩波兰服务器. 有时,在私下进行。

Expie na warnach od Mou. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...