Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[giveway] avatar + RP.

retaliate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

76548_435456776490355_993144868_n.jpg

Temat stworzony z myślą o użytkownikach którzy nie przeglądali jeszcze dzisiejszego facebooka. Cała zabawa polega na tym wchodzimy pod ten link:

http://dwmvfy.woobox.com/dwmvfy

i wpisujemy dane swojego konta oraz kod: "521337"

ponadto dodam że znalazłem na stronie elohell:

button.gif

chodzi o cenę 839RiotPoints EU EAST and WEST, 650RP on NA nie muszę chyba tłumaczyć o co chodzi.. przedstawie wam instrukcje obsługi z elohell:

1. Open our sponsor's xxx PL: wchodzicie w link

2. Register an account (enter elohell in recommended by if required) PL: wpsisujecie w poleconych przez "elohell"

3. Do the quiz PL: rozwiązujecie quiz

4. Play Poker (acquire 100 strategy points) PL: zdobywacie 100punktów strategicznych w tym pokerze.

5. Like elohell.net and pokerstrategy.com on facebook PL: lajkujecie fanpejdże na fejsiku.

PS: jeżeli ktoś wie jak zrobić podpunkt drugi proszę piszcie bo ja na tym utknąłem a nie chce mi się marnować czasu na pokera i nie mieć z tego żadnych zysków.

Opublikowano

Usuwam ten drugi link. To coś w stylu refa.

Najlepiej zamknij temat bo to jest nabijanie ludzi w butelkę.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Niech ktoś sprawdzi to, zrobi screena, że dostał RP czy coś, bo nawet nie chce mi się próbować, zwykle takie rzeczy to ściema

Opublikowano

Weź wyjdz z tym syfem tej ikony od rana nie dostalem ....

bo ikone sie w nastepnym tygodniu dostanie mozgu.

Czwarte konto na MPC Forum :) Będzie kolejne 100%? :)

Opublikowano

Powiedzcie mi jak ja mam wpisać ten ,,elohell" w jakim okienku? Proszę o pomoc!

Już wszystko jasne. Wystarczy otworzyć strone przez jakieś proxy. teraz tylko skad wziąść strategy points.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...