Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Specjalista SKS

BosskiRoman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, w zadaniu na kamuflaż SKS trzeba zrobić 25 asyst przy zabiciu z pomocą znacznika laserowego. Niestety nie wiem jak :D chodzi o to by zaznaczać kolesi laserem w broni czy jak?

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano

zarówno latający jak i ziemny? No spróbuje teraz go postawić na pustyni bandar na cala mapke i zobacze czy coś podskoczy

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano

najlepiej dogadaj sie z kumplem, on z jawelinem a ty z soflamem. Pamietaj ze jak postawisz soflam, mozesz nim sterowac i namierzac recznie i tak lepiej zrobic. ustawiasz w wysoko polozonym miejscu, chowasz sie gdzies np. na rozstawieniu w conquescie i namierzasz

Opublikowano

Ja tak robiłem z kumplem na Kaspian Border. Najpierw myśliwcem się tam dostałem (Na ten epicki komin, byłem po RU więc świetnie na USA wszystko namierzało), byłem Supportem. Rzuciłem skrzynkę z ammo, on z Javelinem się na mnie zrespił po czym ja dałem samobójstwo i odrodziłem się na nim z Soflamem. Ale nie zapominaj, że możesz również to zrobić latająć śmigłowcami z ustawionym laserem.

Opublikowano

Ktoś tu skopiował mój nick :) Sorka za offtop.

Takie sprawy załatwiajcieyp gdzie indziej.

W temacie wypowiada się autor i użytkownicy, którzy służą mu pomocą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...