Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] 2x Szansa LF-4

Brykuś#PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Informuję, iż doczekaliście się swojej podwójnej szansy na LF-4 =]

Życzę wszystkim jak najwięcej zebranych laserków.

Pozdrawiam

userbarcopy.png

Opublikowano

Opłaca się w ogóle w ten dzień zbierać skrzynki? Z tego co gracze donoszą to wychodzi na to ze na mapach jest poprostu więcej skrzyń pirackich. W ten dzień zbiera dużo ludzi skrzynki więc wychodzi na to samo co w dzień bez eventu. Słyszałem nawet przypadki ze koleś kupił 700 kluczy i trafił tylko 1 LF4.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Opłaca się w ogóle w ten dzień zbierać skrzynki? Z tego co gracze donoszą to wychodzi na to ze na mapach jest poprostu więcej skrzyń pirackich. W ten dzień zbiera dużo ludzi skrzynki więc wychodzi na to samo co w dzień bez eventu. Słyszałem nawet przypadki ze koleś kupił 700 kluczy i trafił tylko 1 LF4.

Na poprzedniej podwójnej szansie 600 kluczy - 15 LF-4 więc jak chcesz to zbieraj a jak nie to nie xD

Mi się opyla ^_^

userbarcopy.png

Opublikowano

Brykuś Ty to już chyba do peta zbierasz komplet :) a wracając do tematu to dzięki za info ;)

Ja mam 4 konta i na każdym musze mieć komplet ^_^

#Topic 200 kluczy - 7lf4 :)

userbarcopy.png

Opublikowano

Informuję, iż doczekaliście się swojej podwójnej szansy na LF-4 =]

Życzę wszystkim jak najwięcej zebranych laserków.

Pozdrawiam

Ok dzięki za odp.

Na poprzedniej podwójnej szansie 600 kluczy - 15 LF-4 więc jak chcesz to zbieraj a jak nie to nie xD

Mi się opyla ^_^

Chce, ale chciałem się upewnić żeby to nie był tylko pic na wodę fotomontaż jak to do tego BP ma skłonnośći:D. Dzięki za info.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Ja jakoś w tą podwójną szanse nie wierze :P mi pbdobot kilka dni temu z 140 kluczy 5 lf-4 i 2 cpu maskujące znalazł,więc pbdobot miał ładnego farta :P

b_560x95.png

Opublikowano

tak podwójna szansa polega na tym, że jest więcej skrzyń na mapie,

czyli jak na mapie jest normalnie 8 to z podwójną szansą jest tych skrzyń na mapie 16

więc jeżeli na jednej mapie normalnego dnia jest jw beczce lf-4 to z podwóją będzie ich dwie

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

300 kluczy - 3lf4

Wie tkoś może czemu mój pbdo wgl nic nie robi? Żaden task nie działą ... taski są dobre bo wczoraj jeszcze śmigał. Żadnych błędów itp

zakaz handlu

Opublikowano

60 kluczy - 1 LF4

300 kluczy - 3lf4

Wie tkoś może czemu mój pbdo wgl nic nie robi? Żaden task nie działą ... taski są dobre bo wczoraj jeszcze śmigał. Żadnych błędów itp

formacje dronów pewnie Ci się nie zgadzają, masz temat na forum o tym

1362495952.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...