Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Napój Burn

Yagami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, takie trochę dziwne pytanie ale może ktoś coś wie na ten temat xD Mam napój energetyczny burn puszkę 250ml której termin ważności minął 2 miesiące temu. Można to jeszcze wypić? xD Wolę się na wypadek zapytać bo o napojach energetycznych nic nie wiem :)

cocacola_burn.jpg

Opublikowano

mozesz pic spokojnie :) ja tez pilem burn,powerrade i redbulla po 1-1,5 miesiacach i nic sie nie stalo..

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

Ok to najwyżej będę wiedział kogo pozywać do sądu xD W sumie tylko raz w życiu (albo tylko to pamiętam) jadłem coś po terminie i to były leas'y :D

Ale wiem że czasami te daty są brane z sufitu więc najwyżej będę wiedział na przyszłość :mellow:

Opublikowano

Dupy ci nie rozerwie jak to moja mama mówi :D

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

do sądu aaha dobre ;pp

tak btw. pij śmiało..

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

Ok to najwyżej będę wiedział kogo pozywać do sądu xD W sumie tylko raz w życiu (albo tylko to pamiętam) jadłem coś po terminie i to były leas'y :D

Ale wiem że czasami te daty są brane z sufitu więc najwyżej będę wiedział na przyszłość :mellow:

Raczej nic ci po tym nie będzie ,gorzej jak byś kupił jakieś mleko czy coś w tym stylu po terminie.To ma w sobie tyle chemii ,że będzie jeszcze długo po terminie dobre.

Opublikowano

Ciotka ma sklep, zawsze w połowie wakacji wyrzuca towar, bo data się nie zgadza, zawsze jem chipsy itp.

Czasami sraczka, ale dobre jest ;D

skpUo.png

Opublikowano

• Raczej powinno być ok ostatnio ze sklepiku szkolnego dostaliśmy z 10 paczek paluszków po terminie z 3 miesiące i było normalne

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

To zależy jak masz słaby żołądek to nie radzę =]

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Opublikowano

Myślę że taki napój możesz wypić, ma w sobie chemii, to 2 miesiące to nie dużo, wiec raczej ci nie będzie. Gorzej z mlekiem, mięsem i jogurtami. Takie lay's, paluszki czy burn bym zjadl/wypił.

pewdiepie fan :3

Opublikowano

Nalej se do szklanki, i zobacz czy nic nie pływa. Zazwyczaj pływa takie '' pomarańczowe coś ''. Ale ogółem 3 dni temu wypiłem RedBulla po 3 miesiącach i nicc.

. .

Opublikowano

To ma w sobie tyle chemii że możesz to wypić na lajcie nawet po roku... Ma taką date ważności bo UE tego wymaga.

Nie zastanawiało was to, że sól ma datę ważności? Skoro milony lat siedziała pod ziemią... ?

Taaakkk... to są właśnie poje***e wymagania Unii...

Pomogłem daj + !

"Psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie."

Opublikowano

Można wypić nic się nie stanie . Ja zawsze wolę kupić energetyki po terminie ;d bo kupie 3butelki po terminie a niżeli miałbym kupować nie przeterminowane ;)

Ja takie pije i nic mi nie jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...