Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o bota

kefir6012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy ja wiem mało spotykane są bany za bota, na tą ilość osób używających automatów to banów jest naprawdę nie wiele ,np.: ja śmigam na tym tak na serio od kwietnia tego roku i są takie momenty że konto lata 24/7 i jakość bana nie mam,za to główne konto też latało na bocie ale trochę mniej i też bana nie dostało nawet jak dostałem bana za armatki to po 28 dniach dalej mogłem grać, czyli jak dla mnie są nikłe szanse na bana,ale fakt jakieś są.

To jest moje zdanie.

Opublikowano

Fakt bardzo mało dają i tak banów a jak dają to na 14dni, 28 dni a przerwa nikomu nie zaszkodzi ;)

Ja się nie przejmuje jak dostane bana

Opublikowano

No faktycznie przyjemne że pachy zrywać ja mysle że przyjemniejsze jest powalczyć na jakiejś wojence czy z kumplami polecieć na wrogie mapy a nie bony zbierać.Ale skoro dla Ciebie to ta "cała przyjemnośc" to powodzonka.

Opublikowano

Prawda.

Przyjemność z gry nie istnieje jak się tylko botami gra

Dobrze powiedziane ale co tu będziemy się kłócić z dziećmi. Wiem sam nie jestem dorosły, bo chodzę do 1 gim. Ale się nie boje przynajmniej wieku podać jak niektórzy.

Moje tut'y.

Można odrobić procenty? :D

Opublikowano

Przyjemność dla każdego ma inne znaczenie.Dla niektórych przyjemnością jest to ,że chcę być najlepsi i dążą do tego w każdy sposób,dla was przyjemnością jest latanie i bicie sant ręcznie jak ktoś napisał,ale np.: dla mnie przyjemnością nie jest o tyle sama gra co wejście na Ts 3 i pogawędki z znajomymi z gry ,czy z tym kto tam siedzi na tym Ts. I wtedy mogę grać,bo taka sucha gra samemu to jest nudna i przyjemna nie jest,ale jeśli mogę z kimś pogadać i do tego razem z nim się pobawić w topienie wroga czy nawet siebie na wzajem to wtedy to jest świetna zabawa a co za tym idzie jest dla mnie to przyjemnością.

Więc każdy to inaczej odbiera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...