Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tony Hawk.

Gość Darek4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!Drogich Użytkowników,Administrację!

Więc tak zauważyłem, że na MPC nie ma działu Tony Hawk albo jestem ślepy.

Więc tak mam propozycję dodania działu :

"Tony Hawk's American Wasteland"

Recenzja gry:

Nowa odsłona serii posiada prostą fabułę, która jest jednak elementem drugoplanowym. Na pierwszy ogień idą triki i cele stawiane głównemu bohaterowi. Nasze komputerowe alter ego (które wybieramy spośród pięciu stojących pod autobusem frajerów) po kolejnej kłótni z rodzicami ucieka z domu i wsiada do autobusu, zmierzającego w kierunku Los Angeles-kolebki skateboardingu. Tuż po wyjściu z autokaru, zostaje okradzione ze wszystkich oszczędności. Ziomal skazany na tułaczkę po nieznanym mieście spotyka dziewczynę- Mindy, która dysponując pewnymi finansami planuje stworzenie gazety o słynnych skaterach. Dzięki jej kontaktom bohaterowi udaje się załapać na kilka turniejów i wykonać trochę zadań dla znajomych. To tak w tle; głównym celem dwuosobowej spółki jest przywrócenie staremu skateparkowi (Skate Ranch) dawnej świetności. Kiedy pierwszy raz wjeżdżamy na jego teren, naszym oczom ukazuje się... wysypisko na śmieci. Takie przynajmniej było moje pierwsze skojarzenie. Nic nie jest tam takie jak powinno ? rampy są powykrzywiane i mają pełno dziur, a wszystkie inne ?atrakcje? wyglądają jakby były używane bez przerwy przez jakieś dwadzieścia lat z hakiem...

Jak można to wyremontować? Odpowiedź jest bardzo prosta ? zmienić to w jeszcze większe wysypisko (tyle, że bardziej ułożone), zwożąc przeróżne materiały budowlane. Zdobywanie owych materiałów łączy się z wykonywaniem misji. W jednej mamy np. zadanie przywieźć do Rancza sztuczną głowę Tyranosaurusa (Reksio;), w kolejnej przywieźć piramidę (nie, nie z Egiptu). Po wykonaniu misji materiał budowlany wysyłany jest do Rancza i Mindy, która jako skate-dekoratorka robi zeń użytek. I tu mamy jedno z minimum występujących w grze ograniczeń- brak wpływu na użycie przywiezionego przedmiotu. Ale nie ma co płakać, i tak nie będzie nudno. Misji jest naprawdę sporo- 94... Wszyskie wiązą się z jazdą na desce, nawet jeśli wydają się możliwe do wykonania na piechotę-(śmiesznie), a zleźć z deski także można. Oprócz misji głównych autorzy udostępnili ogromną ilość misji pobocznych, w niektórych przesiadamy się z deskorolki na BMX-a, bądź pomagamy graficiarzom ?upiększać? ulice L.A. W tym celu przyjmujemy zadania od przechodniów ? np. zlecają nam wykonanie tricków na desce, podczas gdy ?artyści-graficiarze? proszą nas o zatagowanie wskazanego, głównie trudno dostępnego przez nich miejsca. Misje są naprawdę ciekawe, choć wykonywać tricki na klawiaturze jest trudno... Z serca polecam pada, oszczędzisz sobie czas na zakładanie gipsu na paluchy.

Gra jest specjalnie pod MultiPlayer do tej gry są Hacki i nie tylko można tworzyć servery robić Tricki na deskorolce jak i na rowerze.

Plusy i Minusy:

Plusy:

+ extremalna grywalność

+ poprawiona grafika, ciekawe zadania

+ w końcu dołączony tryb classic (w UG nie było)

Minusy: - drobne błędy video i audio w przerywnikach filmowych

- bez pada nie pograsz

- zanadto wciąga ;(

Wymagania Gry:

Tony Hawk's American Wasteland

Gatunki gry: sportowa, zręcznościowa

Wydawca polski: CD Projekt

Wydawca oryginalny: Activision Blizzard

Tryby gry: Multi player, Single player

Dostępna platforma: PC

System operacyjny: Windows XP

Sugerowany sprzęt:

• Procesor 1.2 GHz (1.5 GHz zalecane)
  • 256 MB RAM (zalecane 512 MB RAM)
  • karta graficzna z 64 MB RAM
  • DirectX 9.0c
  • karta dźwiękowa z DirectX 9.0
  • DVD-ROM 5x
  • 3,5 GB wolnej przestrzeni na dysku twardym.

Prosze o pozytywane rozpatrzenie propozycji .

Edit@

Proszę zmienić w temacie na "Tony Hawk's"

Opublikowano

Też nigdzie nie widzę takiego działu :D Dobry pomysł

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

To ktokolwiek w to jeszcze gra?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Wejdź do gry i zobacz ile ludzi w to gra na liście serverów polskich są wszystkie zajęte.

Opublikowano

Wejdź do gry i zobacz ile ludzi w to gra na liście serverów polskich są wszystkie zajęte.

A ile jest tych serwerów? 5?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

A ile jest tych serwerów? 5?

Polskich?! 5?!

Chyba nie wiesz co piszesz ponad 80 bite .

I full non stop a bo to inni na hackach grają czy coś.

To jest tylko propozycja nie musi być wysłuchana i może być odrzucona.

Opublikowano

W przedziale wiekowym 8-10.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Ale słuchaj to nie tylko ten jeden Tony Hawk's jest przez MultiPlayer można w Dziale zrobić pod działy innych Tony Hawk's.

Opublikowano

Ale słuchaj to nie tylko ten jeden Tony Hawk's jest przez MultiPlayer można w Dziale zrobić pod działy innych Tony Hawk's.

Świetnie, cieszymy się.

@2xdown

Nie zesraj się.

Km5iG.png

Opublikowano

Ja jestem przeciwko powód ?

Dział by był tylko do umawiania się na gry, żadnej dyskusji by też nie było no i główny nacisk jest stawiany na singla w grach z TH.

Opublikowano

Poradniki jak robić triki,Tut,Hacki itd.

TO JEST TYLKO PROPOZYCJA MOŻE ZOSTAĆ ODRZUCONA!METQ RAPORT ZA ZBĘDNY KOMENTARZ!!

Opublikowano
Ja jestem przeciwko powód ?

Dział by był tylko do umawiania się na gry, żadnej dyskusji by też nie było no i główny nacisk jest stawiany na singla w grach z TH.

Nie.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Poradniki jak robić triki,Tut,Hacki itd.

TO JEST TYLKO PROPOZYCJA MOŻE ZOSTAĆ ODRZUCONA!METQ RAPORT ZA ZBĘDNY KOMENTARZ!!

Poradniki jak zrobić tut? o.0 łot de fak?

WIEM KURWA ŻE TO SUGESTIA! OD TEGO JEST TEN DZIAŁ!

co byś na dzień dzisiejszy zamieścił do tego działu?

Trainer do każdej części (niewydaje mi sie żeby gra była aktualizowana, prócz jakichś większych bugfixów)

opis skejtów, map i co jeszcze ?

bo wg. mnie więcej nie trzeba. więc potem z tego był by dział do umawiania sie na wspólną zabawe i tyle.

Nie

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Co bym zmieścił.?

Regulamin :)

Jak pobrać i jak zrobić aby działał.

TuT pierwsze kroki.

Opublikowano

jak pobrać żeby działał - Piractwo odpada.

Pierwsze kroki?

Kup gre, zainstaluj, odpal, graj.

Done.

jeszcze coś?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

W ogóle są jakieś Hacki/Mody do tej gry?. A tak po za tym dużo ludzi w to nie gra na nie

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Zdecdowanie za mała popularność gry. Bez sensu jest robić działy dla starych gier, które idą raczej w kierunku wymierania niż zyskują na popularności.

Nie chcemy kolejnego działu który będzie świecił puchami.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...