Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na co wydac SM

Michios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,zaczynam gre mentalem na s25 dobre eq posiadam na start ale 0 kasy.Posiadam 70 SM i nie wiem na co wydać, na cos zeby pomoglo przy starcie ,dodam ze co miesiac będe dostawał 70 SM

sygna.png

Opublikowano

Ja bym polecił zrobić eq na 1lvl +6, kupić rękawice i iść do m3... Najlepszy zarobek i przy okazji mały wkład kasy... ;)

@G00D

Twoja propozycja jest dobra, ale trzeba skołować riba/fmsa i boja a do tego to już trochę kasy trzeba mieć... ;)

Opublikowano

Zrób 1 lvl ,kup chyba 25 czy 45 przepustek i zbieraj dzwonki ,całe eq dzwonkow na 60lvl + = 2/3/4kk u handlarki za sprzedaż ,licząc 3kk x 25 = 70kk :) Nie orientuję się w cenach na s25 ,ale na s26 Solar polecam ten sposób ^^

1338110519-U641844.png

By Nemesix

Opublikowano

Posiadam ribka +9 sr 16 2x kd+3 (sr do zmiany) tygre +8 3b 1k pz bojową +9 zelka +6 srebną +8 silne wbilo na m1 i jade topkiem teraz . mam 20 lvl

sygna.png

Opublikowano

poco pie

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

poco pierscien ustaw m2bob"a w m2 i wyexpi ci szybciutko do 30lv ;] i zrob boja i na metki 35 xD mozesz tez wbijac m2bobem 20lv (postacia ) i zmieniaj sr ribkowi :D

Kradne , gwalce i zabijam

azwgvn.png

Opublikowano

mam PD jeszcze na 2h i 51 min :)

@Edit

Zrobił przed chwila tygre na +9 :_)

@Edit 2

mam tamtego ribka sr 36 już i zaraz dodam 2b kolejne :)

sygna.png

Opublikowano · Ukryte przez Gamus, 1 Października 2012 - Brak powodu
Ukryte przez Gamus, 1 Października 2012 - Brak powodu

Nowy Prywatny serwer Ogame

Nowe swiaty : namek(speed 4x),Akson(speed 7x),hellsus(speed 2x)

bugi

przyjazna atmoswera

HellHer Najlepszy serwer jest to nowy,najlepszy prywatny serwer Ogame ja jest przegladarkowa jak Pemiona,Margonem,Ikariam, itp... na uniwers 1 jest speed gry 13,na uniwers 2 speed 7 Jedynego czego potrzebujesz to tylko przegladarka (Polecana jest FireFox) prywatny,serwer,ogame,ikariam,tanoth,szybki,speed,fajna grafika,dluga gra,fajne forum.

Opublikowano

Kupowanie Ps.Expa jest złym rozwiązaniem. Jak kupisz będziesz wbijał lvl ile wlezie. Zostaniesz z tyłu z questami, a co najważniejsze z biologiem potem już nie będą ci dropiły rzeczy do niego.

Kupi rękawice złodzieja i albo na 8 lvl w m3 drop bronie na 30lvl, albo dobij 30 i siedź w m2 na metkach (tutaj polecam konia bojowego) :)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...