Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jesteś Bogiem ;)

Sm0kie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo wiem że to już tydzień po premierze filmu ale jakie są wasze relacje?

Oglądaliście film lub zamierzacie się wybrać?

Troche odejde od tematu ale ludzie skończcie już pierdolić o tym kto jest sezonowcem PFK a kto stałym fanem sam przyznaje mam 19l i byłem z dwoma kumplami na filmie, słyszałem wcześniej PFK ale po tym seansie jakoś bardziej trafiły mi te słowa muzyka do serca dla mnie słuchać od dziś może to nawet moja czy wasza babcia gimbazja,przedszkolaki itp waże żeby rozumieć przesłanie i nie szpanować tak jak ostatnio czytałem że tam moda jest po filmie na fajki po palił Magik,Rahim,Fokus

W sumie to wasz wybór wasza sprawa ale skończe już ten hejting wobec siebie bo ten film nie powstał po to by toczyć wojne wobec siebie tylko żeby łaczyć i pokazać(zrozumieć) jak zaczynały sie początki polskiego rapu,hip-hopu

Pzdr

sygna2ow.jpg

Opublikowano

Film zajebisty, ale czekam na wersje do ściągnięcia (Byłem w kinie ale oglądać się nie dało), ogólnie jeden z lepszych polskich filmów jaki oglądałem, aktorzy świetnie zagrali.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Z chęcią bym pojechał z klasą :) Ale nauczyciele nie popierają... pojade pewnie z rodzicem. Orientujecie sie ile kosztuje mniej wiecej bilet?

17 zl

w srody jest taniej bo 14 zł

@MrMarcin zgadzam się jeden z lepszych filmów (polskich) jakie oglądałem ;D i naprawde warto bo w kinie przyjemniej się ogląda

Może teraz wdg gimnazjalistów jestem sezonowcem nie wydaje mi sie może jednak troche się napaliłem na ten zespół ale zawsze będe go słuchać

sygna2ow.jpg

Opublikowano

Wyskoczyłem na film jak Magig z okna. A tak serio, film zajebisty. Nie ma tam non-stop poważnej akcji, są sceny śmiechu. Końcówka wzrusza najbardziej.. Chyba każdego człowieka.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

W cinemacity w środy bilet 14zł.

Byłem w tą środę. Szkoda, że zostało pominięte kilka istotnych faktów, które film miał sprostować, tak jak wojsko, o którym nie było wspomniane ani jedno słowo, oraz przedstawienie Kozaka jako czarny charakter. Reszta zajebista.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

byłem. co prawda nie słucham rapu (może "Wideoteka" i "Światła Miasta"), ale film mnie po prostu zmiażdżył. Tylko wkurwia mnie jedno. Po filmie nastała moda na Magika. Bo Magik miał problemy, bo skoczył, bo palił. No ale kurwa mać. Ile osób wokół nas ma codziennie problemy i skacze z okna? Mnóstwo. Magik różnił się od nich tylko tym, że robił rap. Ale wracając do filmu, nie żałuję, że wydałem 20zł na bilet, bo realizacja jest zajebista. Aktor grający Magika ma u mnie big respekt. Gdybym nie wiedział, że Magik 12 lat temu wyszedł oknem na spacer to pewnie bym myślał, że to on.

57199140501148694665.png

Opublikowano

Dodam tylko, że najlepsza scena jak Sot przychodzi do Rahima i zobaczył Magiga, zaczął bitować i Rahim powiedział "Sot, wypierdalaj" :D

z rowerem. ;P

wiesz, dlaczego? bo oni wbili do niego w obłoconych butach, on tą podłogę wytarł, a tamten wbił z rowerem i cała podłoga znów była z błota.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

1348866631-U209915.png

Skoczyłem na film, całkiem dobry, polecam. Aczkolwiek trochę mi brakowało wątku o historii rozpadu K44 no i tematu wojska, przez które magik sobie zszargał psychikę przez co skoczył.

pis jou

Opublikowano

Za tydzień wycieczka klasowa do kina na ten właśnie film.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...