Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Gry SP.

Shiniox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam gry podobnej do Skyrima i Wiedźmina 2. Żeby była też na xboxie i najlepiej, żeby była z napisami PL i z 2011 roku minimalnie :D

Głownie chodzi mi o to aby można było zwiedzać troche świata i dużo broni mieczy itd ; )

Znacie jakąś ?

Opublikowano

Grałem w Dark Souls,a w dodatek do Skyrima nie zagram niestety : (

Hm. Two Worlds II nawet ciekawe, ale niektórzy piszą, że nudna jest ta gra, grał ktoś ?

Wystarczy jakiś jeden dobry tytuł jak znacie żeby mi zajął jakieś 3 tygodnie bo potem wyjdzie assasin, jeszcze pozniej far cry 3 więc będzie w co grać :D

Nie znacie czegoś dobrego ?

Opublikowano

ref, znacie jakąś dobrą ?

Jak nie ma to niech nie będzie do konca o sredniowieczu itd, moze znacie jakas inną fajną tylko żeby ciekawie się grało

Opublikowano

Saints Row The Third polecam gorąco. Mam też propozycję hack'n'slash, ale nie do końca w pełni. Darksiders 2, bardzo fajne połączenie gry akcji, z grą logiczną, z licznymi zagadkami. Trzeba sporo myśleć czasami, aby gdzieś się dostać, ale jaka jest później satysfakcja z ukończenia! W dodatku ten klimat apokalipsy... :D Gorąco polecam, jest to na PC, X360 i PS3, więc bezproblemowo pograsz :))

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...