Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kontra na Yoricka

GoCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

np:cho gath, postacie które mają uciszenie (lub coś co blokuje skille)

Yorick Lee sin Renekton  Gap closer bruisers with high sustain.

Hejo

Opublikowano

Polecam Kayle na Yoricka . Trzymasz na dystans dzięki E , Q które slowuje , W heal , R daje nieśmiertelność na 3 sec .

Po build pisz na pw lub zrób oddzielny temat w subdziale do tego a ja ci podam super build na solo topa

Opublikowano

Widze ze tu jest wukong na ktorego teraz zbieram i zajmie mi to wieki nad wiekami . Jest szkola i jak tu nazbierac IP , a rp juz za duzo kupilem i zetony wykorzystalem . Jak szybciej zarobic.ip . Garen tez chyba na niego będzie dobry co nie ? Mam 1300 i jeszcze. 5000 omg omg ::-(

Co to za strona z.tego.zdjecia ? A kayle wyproboje :-) i sie zglosze

Opublikowano

Ehh, wkurzają mnie te posty typu:

"Kontra na teemo"

"Kontra na ..."

Nie lepiej zajrzeć na strone championselect.net <-- Prosze nie dawajcie warna za reklame ja tu się staram pomóc ! :D

I samemu sprawdzić?

Na przyszłośc polecam właśnie te stronę!

Opublikowano

Taka ciekawostka : Rengar skontruje wszystko ... kolejna postać w typie Dariusa.

Darius coś kontruje na topie ? Rozczaruję cię lecz to jego wszystko kontruje. To że w pierwszym tygodniu po jego wyjściu ludzie nie wiedzieli jak na niego grać to nie oznacza że jest "OP"

A yorica kontruje ogarnięty udyr. Rengar nie wiem ale jeśli juz to obstawiam rengara AP , no i oczywiście cho gath.

graphic.png

Opublikowano

Rengar AP? musze to sprawdzic, podobno w miare dobry jest. Najlepsza kontra to kayle, jayce, irelia(jak dobrze grasz).

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

Ogarniętym renektonem skontrujesz wszystko na topie, taka prawda. Stun, heal, brak many, jak masz ileś tam furii to skille lepsze, hp z ulta.

1359062624-U334301.png

Opublikowano

Ogarniętego yoricka nie da się skontrowac to jest mój main i na solo topie cho'gatha jechałem jak chciałem...

aby raz na jednym rankedzie miałem problem mały z trundle ale aby do 10min gry

1356885104-U84203.png

Opublikowano

Kontra na Yoricka to na pewno po prostu granie defensywnie, a tak z championa to Cho gath, Renekton

Brawo, Yorick nie musi mieć killi, skoro grasz defensywnie to się wyfarmi i będzie mial tyle golda co mid z kilkoma killami czy ad carry

Opublikowano

Na Yoricka potrzebujesz postaci , która długo potrafi wytrzymać na linii , oraz potrafi zatrzymać spamowanie duchów etc.

Moim zdaniem dobre picki to : Warwick oraz Nunu .

01126666380217922511.gif

Opublikowano

Kontra na Yoricka to na pewno po prostu granie defensywnie, a tak z championa to Cho gath, Renekton

NIGDY W ŻYCIU!

Z Yorickiem gra sie agresywnie bo jak będziesz sie trzymać z dala to on Cie wyharrasuję ze skilli i wbije farme , a oddanie farmy przeciwnemu solotoperowi to najgorsze co można zrobic .

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Cho, leczysz sie o jego duszki, i harrasujesz, ogółem agresywna gra :)

Opublikowano

Rengarem miałem staty przeciwko Yorickowi na topie 9/3. Więc spokojnie go nim zjedziesz

Opublikowano

Przeciwko yorickowi grałem już dużo razy i mogę ci polecić na niego 2 postacie cho'gath i Jayce.

Opublikowano

Kayle ale musisz mieć dobry bulid i runy walisz q yorik zaczyna uciekać ty za nim na e i masz killa

Dobry yorick rzuci slowa na kayle, dogoni ją i zabije :)

Nunu (nie wypróbowałem, ale może działać, bo comsume całkiem leczy :)), Chogath - 100% polecam, najlepsza kontra.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Katarina, ale nie polecam testowania na rankedach bo może być krucho. [jak na 1 raz].

Masterki z LS i spell vampem [1/15/14 chyba albo 15/1/14].

Po lvlu 4 maxując skill W duchy padają na strzał, a mamy 2x mniejszy cooldown od jego w i e.

Brak many ułatwia grę, na początku albo yorick gra defensywnie, albo wysra sie z many.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...