Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] M2bob Banik

BoskiAlvaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kilka dni temu ponownie rozpoczalem swoja przygode z metin2 tym razem gram na serwerze Solar. od razu zaprzyjaznilem sie z m2bob-em wbilem nim 30lvl bez zadnych problemow i postanowilem sobie zarobic troche yang na eq wiec odpalilem na nim FishBota i po kilku godzinkach "Twoje Konto zostalo zablokowane" ;) Postanowilem dowiedziec sie co i jak bo nic na e-maila nie przyszlo wiec napisalem do supportu i o to odpowiedz " Odpowiedź od: Urithra Oceń odpowiedź 2012-09-19 22:05:07 Witaj xxxxxxxxxxx,

Twoje konto zostało zablokowane, ponieważ HackShield wykrył, iż było na nim wykorzystywane oprogramowanie. Co do słuszności blokady nie ma wątpliwości.

Blokady systemowe dotyczące Hackshield są bezdyskusyjne i nie podlegają odwołaniom.

Jest to stała blokada konta- wykluczenie z oferty gry.

Z poważaniem,

Urithra

Super Mistrzyni Gry Serwer Solar oraz

Super Moderatorka Forum Metin2.pl

Tak wiec drodzy botowicze uwazajcie z tym FB ktoy jest na M2bob-ie. juz dzis wyexpilem sobie 4 nowe hary na malze lecz tym razem jade na FB od Kamera. Za kilka dni napisze czy jest lepiej. Tak wiec dla nowych hackowiczow mam rade jesli chcecie expic polecam M2Bob-a swietnie sobie z tym radzi i zadnego bana narazie nie dostalem za leveling a wexpilem juz 7 postaci. ale FB na tym hacku nie polecam. pozdrawiam BoskiAlvaro;)

Opublikowano

No i co w tym dziwnego? Ban za cheatowanie i tyle. ;)

Na przyszłość polecam grać uczciwie jeśli nie chcesz mieć więcej takich sytuacji. :D

Hmm, FB z M2BoB'a wcale nie jest taki zły. Po prostu pomyśl też o blokadzie HS-a.

E9mwj60.png
Opublikowano

Ja mam konto na który cały czas leci expbot (12k minut ) od połowy sierpnia, i bana nie ma. Natomiast konto 30 lvl FB po 1-2 dniach bana chwyta odrazu.

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Tak wczoraj wieczorkiem wlaczylem na dwie godzinki 3 postacie na FB od Kamera. dzis po konserwacji tez z dwie godzinki botowaly i w pewnym momencie wszystkie naraz 3 konta wywalilo i Banik;) Takze stwierdzam ze jednak FB na m2bobie jest troche lepszy bo bana za FB dostalem dopiero po dwoch prawie calych dniach lapania. a tu ledwo po 4godzinkach. chyba bede musial znalezc jakis inny sposob dosyc duzego zarobku. Bo te Bany juz mnie denerwuja;D

Opublikowano

po kilku godzinkach "Twoje Konto zostalo zablokowane" ;) Postanowilem dowiedziec sie co i jak bo nic na e-maila nie przyszlo

Nie mają obowiązku podawać Ci powodou na email jesli chodzi o używanie wspomagaczy niedozwolonych (hacki, boty)

Ban został słusznie przyznany.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Kolego Up ja wcale nie twierdze ze nie powinienem dostac bana;) Owszem zasluzylem sobie bo botowalem. Tylko bylem przekonany ze zawsze informacja o banie przychodzi na e-maila.

Ale juz wiem ze tak nie jest.

Opublikowano

HackShild nie banuje...

Widzicie, piszą, że ban po logach i boicie się odpalić drugi raz. Wniosek? O to im chodziło...

Tak na prawdę GM biega i szuka fb, banuje i nie pisze nic na e-mail. Później wciska bajkę, że to prze HS i 90% cheaterów wyłącza hacki w obawie o bana...

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...