Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pływasz ?

Great White

Pływasz?  

71 użytkowników zagłosowało

1. 1. Odpowiadaj.

• Tak
      38
    • Nie
      22
    • Tak,zawodowo.
      11

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak, aktualnie nie mam gdzie (nie wiem gdzie akurat jest we Wrocku pływalnia). A tak to od 3 klasy podstawówki uczęszczałem na treningi pływania organizowane przez moje byłe szkoły. Również gdy była okazja to startowałem w zawodach, ale co tam to tylko powiat, bo jak zawsze - nie ma wojewódzkich w lubuskim (przynajmniej mój lipny powiat o tym nie słyszał...)

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Pływam kiedy nadaży się tylko okazja. Wyjeżdżam nad jeziorka, rozkładam basen przed domem, jeżdzę na kryty i niekryty basen itp. itd. Fajnie jest czasem popływać, wyrwać się do wodnego świata.

Opublikowano

Bo wy laiki z Warszawy to morza nie widzieliście. Do rzeki wypierdalać. Pomorze górą! :D

Opublikowano

W podstawówce jeździłem przez 3 lata, brałem nawet udziały w zawodach :P. Przez gimnazjum nie chodziłem, zaniedbalem, od tego roku wracam na porządkie do pływania i 1-2 razy na 2-3 godzinki w tygodniu chodzę na nowy basen kryty :>

Opublikowano

Tak, aktualnie nie mam gdzie (nie wiem gdzie akurat jest we Wrocku pływalnia). A tak to od 3 klasy podstawówki uczęszczałem na treningi pływania organizowane przez moje byłe szkoły. Również gdy była okazja to startowałem w zawodach, ale co tam to tylko powiat, bo jak zawsze - nie ma wojewódzkich w lubuskim (przynajmniej mój lipny powiat o tym nie słyszał...)

Jeśli chodzi o Wrocław to pływalnia jest na Teatralnej i na Olimpijskim.

#topic

Nie pływam, brak czasu.

4ded300e8f9e4e6b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...