Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Statusy wspomagaczy.

Deco12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka na jednym z zagranicznych forów pojawił się program dzięki któremu możemy sprawdźić jaki bot jest aktualnie online program jest aktualizowany oraz jest załączony updater screeny nie są moje ale zaraz wam dodam ;)

[url="http://pl.rghost.net/40405842"]http://pl.rghost.net/40405842[/url]

Download

[url="https://www.virustotal.com/file/167e8f821e6e35f17d240057c052f5bdd4ed57ce671e874999d5b0aa0517c4c3/analysis/1347826430/"]https://www.virustotal.com/file/167e8f821e6e35f17d240057c052f5bdd4ed57ce671e874999d5b0aa0517c4c3/analysis/1347826430/[/url]

Skan 2/42

W programie znajdują się statusy takich botów i programów jak :

Open Stealth

Ibot

Kbot

KOpen Stealth

PBDO-Bot

Kerkava

Merkava

BoxyBot

A i w programie widać jaka jest aktualna wersja wspomagaczy :) oraz możemy przekierować się odrazu do strony zaraz dodam screeny gdzie wszystko znajdziecie :)

1347551028-U391880.png

1347551119-U391880.png

1347551161-U391880.png

Dodam że program Server updater możecie chyba usunąć bo służy on dla twórców by aktualizować statusy wspomagaczy ale macie też screena.

Jak działa i się przydaje możecie zlajkować lecz ja go tylko wam udostępniam ;)

@EDIT

Aktualizacja

Opublikowano

zobaczymy to dopiero BETA także ;) mi również temat sie przyda bot nie działa odpalam program i wszystko prawie wiem ;)

Opublikowano

Dobre, by było jak by np. okno wyskakiwało przy update :)

Napisalem cos takiego dobre 3 miesiace temu.

Opublikowano

no fajne :) leci +

Dzięki skorpion za kolejny 5% ciekawe za co za to że dałem like ??? ogarnijcie się trochę.

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

Proszę o niespamowanie w temacie, inaczej nadal będe warnować, ale i zaczne dawać bany na 1 dzień za celowy spam.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Dodam że program Server updater możecie chyba usunąć bo służy on dla twórców by aktualizować statusy wspomagaczy ale macie też screena.

Czyli i tak człowiek musi pozmieniać dane i dopiero będzie zaktualizowane w programie. Myślałem, że to automatycznie się pokazuje od razu jak wyjdzie nowa wersja botów/kerkav :P

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Tak ale oni odrazu updatują dziś wstałem odrazu wszystkie boty online oprócz boxy bota pozatym możesz kliknąć na ikonke obok i odrazu wbijesz na stronę bota i pisze ;)

Opublikowano

Tak ale oni odrazu updatują dziś wstałem odrazu wszystkie boty online oprócz boxy bota pozatym możesz kliknąć na ikonke obok i odrazu wbijesz na stronę bota i pisze ;)

Jakoś na stronie IBot'a nie pisze, albo ja nie widzę.

obraz24.png

Opublikowano

Piszę jaka jest ostatnia wersja ;) Pozatym chodziło mi jako przykład BoxyBota którego sprawdzam cały czas

Opublikowano

Nie kumam. Co z tego, że pisza jaka jest ostatnia wersja? "Jestem nowym bot userem i chcę sobie sprawdzić czy IBot jest online, hmmm... wejdę na profibot.net, hmmm... nigdzie nic nie pisze, OO! Last Version 4.36 hmmm... jeżeli last version to 4.36, to..."...

obraz24.png

Opublikowano

program jest dobry i przydatny,

nie musisz już wchodzić na strony i sprawdzaćco chwile czy bot działa, wystarczy włączyc program z pierwszego postu i znasz status wszystkich botów

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...