Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skrzynki

Deco12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka nie grałem trochę czasu i słyszałem że były jakieś niebieskie skrzynki i chyba czerwone mógłby mi ktoś to wytłumaczyć ? nagrodzę lajkami ;)

Opublikowano

niebieskie i czerwone skrzynki maja podwojona badz potrojona szanse na lf4 i havoki. mozna je kupic tylko za real money. i to chyba tyle. pzdr!

Jeśli pomogłem?! Daj Lajka :D

Opublikowano

a kiedy można kupić wiadomo będzie event ile sztuk jaka cena ? jaki przeciętny drop ? każde info nagradzam

Opublikowano

Nie wiadomo, kiedy dodadzą znów ten event, był ostatnio. A klucze można TYLKO KUPIĆ metodą płatności, nie za uridium.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

okej dzięki a jeszcze pytanko w jakich ilosciach z tych 30 kluczy to leciało ? ile lf 4 szło trafić przeciętnie około minimum 5 ? i jakieś jeszcze fanty ?

Edit

Limit wyczerpany gdybym zapomniał jutro o likach dajcie PW

Opublikowano

Te klucze można kupić podczas eventu na niebieskie i czerwone skrzynie w czerwonych podwójną szanse na lf-4 a w niebieski potrójna szansa na lf-4 i 3 nowe statki agis,spedhard,citadela i desing do drona havok :) myślę że pomogłem .

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

Te klucze można kupić podczas eventu na niebieskie i czerwone skrzynie w czerwonych podwójną szanse na lf-4 a w niebieski potrójna szansa na lf-4 i 3 nowe statki agis,spedhard,citadela i desing do drona havok :) myślę że pomogłem .

kurwa człeku ile masz lat 10 ?? 1. Nie pisz oczojedną czcionką

2. nie pisz to co jest powiedziane

3. z 30 kluczy tak z 10 powinno wypaść ;) może kilka mniej ale na pewno 5 :P

sygnacu.jpg

Opublikowano

Okej wszystkim dzięki będe miał możliwość zlajkuje temat sądze do zamknięcia bo wszystko chyba już wiem ;)

Opublikowano

niekupujcie tego to ścierwo jak nic:)

mój kolega kupił te niebieskie i nic mu niewpadło :D czyli dał 75zł za 2k rsb:)

PL2 VRU

Opublikowano

kurwa człeku ile masz lat 10 ?? 1. Nie pisz oczojedną czcionką

2. nie pisz to co jest powiedziane

3. z 30 kluczy tak z 10 powinno wypaść ;) może kilka mniej ale na pewno 5 :P

żal mi cie każdego krytykujesz !!!!

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

Pisałem temat do zamknięcia po co zaczynacie spamować macie opcje wyślij wiadomość i tam sobie piszcie powtarzam temat do zamknięcia wszystko o co prosiłem zostało mi wyjaśnione

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...