Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Fizz vs. Riven

Kondjo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Fizz czy Riven

Zależy mi na: Dobrym DMG. Dobrej zabawie i może na dużo killach :P

Dodatkowe informacje: Proszę o podanie + i - postaci oraz wasze doświadczenia z tymi postaciami ^^

Pozdrawiam!*

PS. Możecie też podawać inne Postacie z moimi wymogami a rozważe to (tylko 6300 IP). Mogą być AD, bardziej je preferuje!

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Jak dla mnie Fizz. Mój kolega ( na forum Elhant ) jako 1 zakupił Rivena i nie znam jego wrażeń. Jednak od kiedy ma Fizza to naprawdę poprawił swoje umiejętności. Obecnie ma bodajże 400 wygranych i porównywalnie przegranych i większość gier miała miejsce na fizzie. Wczoraj grał u mnie i jak widziałem z jaką ławtością w kilka minut zdobył 8 kili bez deda trochę mnie zadziwiło. Fizz jest świetną postacią na mida ( wczoraj walczył przeciwko kennenowi ) jednak także świetnym harem do farmy. Wczoraj jeszcze ( chyba najśmieszniejsze ) miał solo 3 vs 1 ( Fizz vs Darius, Kennen i Alistar ) Najpierw niby ,, Sprawdził ile mają hp " Skilem R ( 2 dedło ) i puźniej dobił kennena mając 1/3 hp vs ful hp kennen. Nie znam się na tych postaciach jednak napisałem to co pewnie sądzi mój kolega.

Sorki za błędy ale mam dyslekcję ;)/// Liczę na lika

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

Riven jest spoko.

Nie ma many, dobre cc, wytrzymała z dmg, dobry escape system, można nią junglować i na topie grać, obszarowe skille, w tym ulti.

Opublikowano

Polecam Renektona

+brak many

+gdy naładuje 50 furii ma 2x wiekszy dmg ze skilli

+lifesteal z Q

+stun z W

+dash z E ( można przez sciany uciekać )

+ulti które zwiększa ilość hp oraz ładuje furie

-duże cd

-trzeba składać się troche pod survi

Opublikowano

Na razie bardziej mnie przekonuje Fizz, ponieważ widziałem już wiele filmików z jego udziałem ^^ Ult w tf i nawet Pente można wycisnąć ^^, ale czekam jeszcze na dalsze propozycje ^^

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Fizz dobry na mida,topa,jungle :

- duży dmg

- łatwo może dogonić lub uciec przeciwnikowi

- cc

- fajnie się farmi :D

beznazwy1_xhxwqaw.jpg

Opublikowano

Mam pytanie.. Czy po użyciu E przy krzakach, lądujące mogę przez nie przeskoczyć? a jakie on ma cc @up

Zbieram Like ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...