Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPC Forum LoL Team

Rek0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahahahahhahahaah, sorry, ale większość osób tutaj składa rabadona na sorace :D

To nie miałoby większego sensu bytu, 0 zgrania...

Opublikowano

Według mnie to nie jest opłacalne ,bo widzieć takiego Jaxa z berserkami albo Graves'a z 3 phantomami to jest jednak trochę wstyd xD Co niektóre osoby takie buildy podawały.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Według mnie to nie jest opłacalne ,bo widzieć takiego Jaxa z berserkami albo Graves'a z 3 phantomami to jest jednak trochę wstyd xD Co niektóre osoby takie buildy podawały.

A kto powiedział, że w teamie będą ludzie z 700 elo którzy ashką idą na topa? Gdyby takie coś powstało to była by ostra selekcja :)

Opublikowano

MrSpritex1

Powiedział ten co troluje rankedy, bo tak...

Temat:

W sumie fajnie by było, ale zero zgrania, i jeszcze by się forum ośmieszyło...

Opublikowano

To niewypali , gdyż nikt tu sie prawie nie zna czyli 0 komunikacji i zgrania . Większość kłuciła by się o pozycje solo topa jungli , a szukanie np supporta to miesiac czekania .

Opublikowano

Mogło by to wypalić ale musieli by się znaleźć chętni na określoną linie i musieli by być dobrzy i ogarnięci

Najważniejsza była by selekcja bo widzę że dużo ludzi tu ma ok 1000 elo co by zbytnio nie wypaliło z szukaniem ludu bo to może troszeczkę zająć .

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Mogło by to wypalić ale musieli by się znaleźć chętni na określoną linie i musieli by być dobrzy i ogarnięci

Najważniejsza była by selekcja bo widzę że dużo ludzi tu ma ok 1000 elo co by zbytnio nie wypaliło z szukaniem ludu bo to może troszeczkę zająć .

Skill nie zależy od ELO tylko od tego czy dobrze się gra , jeżeli ktoś chce założyć taki team to prosze:

Nick : Nordic ( MCDario ) West ( Cameroonian)

30 lvle

Kontakt : GG (38880127) lub ts3 ( info na pw )

Gram pozycja Solotop lub Jungle moge też iść jako AD Carry

Opublikowano

Mogło by w jakimś stopniu wypalić, ale za dużo czasu by trzeba było na to poświęcić. Od razu nie da się zebrać zgłoszeń, sprawdzić ludzi, wywalić trolli, wybrać najlepszych i ustalić co, jak, gdzie i kiedy.

7m9a.png

Opublikowano

Hmm...czy ja powiedziałem ,że trolluje westa? Nie.To po pierwsze.Po drugie - ostatnie gry na nordicu były chyba 2 tygodnie temu ,albo 3 ,teraz na to konto nie wchodzę nawet ,więc... :P

A jak są chętne osoby, to można spróbować...

@down

napisałem ,że trollowałem KIEDYŚ ,a ja gram 4 fun ,nie dla wina ,jak coś spierdzieliłbym to trudno,moj błąd ,a świat się nie zawali...Co do buildów ,to może masz swoje i ja mam swoje,tobie się gra lepiej swoimi ,mi swoimi.

btw. jak trollowałem sivirką ,to wygrałem mając staty 1/21 . o.O

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Hmm...czy ja powiedziałem ,że trolluje westa? Nie.To po pierwsze.Po drugie - ostatnie gry na nordicu były chyba 2 tygodnie temu ,albo 3 ,teraz na to konto nie wchodzę nawet ,więc... :P

A jak są chętne osoby, to można spróbować...

A powiedz mi kto by chciał taką osobe w teamie jak ty która trolluje nordica . Równie dobrze coś spierdolisz na wescie popłaczesz sie i zaczniesz trollować gre . Ja jako doświadczony gracz niecierpie takich ludzi którzy trollują od tak sobie .

PS. TWOJE BUILDY TEŻ SA DO LUFTU

Tyle z mojej strony . Powodzenia w szukaniu teamu

Opublikowano

Hmm up ale jak ktoś stoi na 1000 elo i płaczę że jest dobry ale trafia na troll teamy i on jest sam przy takim teamie gry nie wygra .

Więc elo jest według mnie lekkim wyznacznikiem skilla a najbardziej komunikacji z drużynom jak i własnego skilla na midzie i solo topie .

Sam last hit jak czasami oglądam mecze ludzi po 1250 elo oni w 20 mają 100 last hitów i myślą że to jest dobre . To samo jeszcze widać po pickach .

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Teraz pytam tylko i wyłącznie administracji.

Czy w ogóle zezwalacie na wprowadzenie takiej drużyny?

Pisałem w poście wcześniej - to sprawę najpierw trzeba przedyskutować i jeśli stwierdzimy, że to może wypalić to wprowadzimy ową inicjatywę. No ale na tą chwilę nie jestem w stanie odpowiedzieć na pytanie.

Opublikowano

Jeżeli czegoś się nie spróbuje to nie dowiecie się jak to wyjdzie. Można spróbować, ogłosić jakąś rekrutację do Teamu, postawić kilka warunków i zrobić gruntowną selekcję :)

Opublikowano

Pomyślę nad tym dzisiaj.

Oprócz teamu trzeba znaleźć lidera (nie wiem jak to z moderatorami będzie). Ale to szczegółowe informacje wkrótce.

Opublikowano

piszecie tak jakbyście największych debili mieli wybierać do teamu lol...

tak w ogole to to na east czy west?

ja jestem zainteresowany i chętnie pogram

Opublikowano

Ja bardzo chętnie :F z tym że zależy jaki serwer bo obecnie gram na NA ale to żaden problem pożyczę konto od kumpli z westa (na nordicu nie mam od kogo konto wziąć więc jeśli nordic to odpada)

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Dobry pomysł, jeżeli o ESL chodzi mogę się zaoferować stworzeniem drużyny, ponieważ posiadam konto premium i tworząc drużynę też będzie premium, a dzięki premium można uczestniczyć w bardziej widowiskowych leadderach i turniejach.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...