Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Zaczynam grac.Kogo Wybrac ? oO

arbuz912

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczynaj sobie od postaci tanich np: Ashe, Garen, Morgana, Fiddle, Malphite itp. Przeczytaj sobie na Lolu wiecej o nich i ich poradach, wadach i plusach

Zbieram Like ^^

Znawca
Opublikowano

Na poczatek polecam ci MasteraYi. Jest to tania a gdy ogarniesz (co jest dosc latwe) mozesz nim nie zle kosić.

Droższą postać to polecam ci garena(1350IP) mocny tank, i na jego combo kazdy poleci..

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Na poczatek polecam ci MasteraYi. Jest to tania a gdy ogarniesz (co jest dosc latwe) mozesz nim nie zle kosić.

Droższą postać to polecam ci garena(1350IP) mocny tank, i na jego combo kazdy poleci..

co kurwa? garen jest za 450 miszczu.

żeś dojebał z tym że na combo garena każdy poleci, ale dzieki, mialem niezly ubaw z twojego posta.

Opublikowano

@up, a ja mam niezły ubaw z Twojego posta, "miszczu" ortografii.

Dozbieraj sobie do 1350 i kup sobie Tryndamere :

+ fajna pasywka

+ slow

+ free flash

+ heal

+ nieśmiertelność na 5 sekund

+ brak many - dla początkującego to duży plus :)

Opublikowano

Polecam Ci Ashe i Mastera Yi.

Dobrzy ad carry, można się na nich na spokojnie uczyć gry.

A potem możesz myśleć nad Garenem (teraz jego cena spadła na 450ip) lub tak jak mówi UP tryndamere.

League of Legends

Opublikowano

co kurwa? garen jest za 450 miszczu.

żeś dojebał z tym że na combo garena każdy poleci, ale dzieki, mialem niezly ubaw z twojego posta.

No nie wiem czy dojebal Garen jest naprawde mocna postacia jezeli jest dobrze zrobiony Garen od 2 dni jest za 450 ip :)

Polecam Garena :) jezeli lubisz grac offtank ew. annie :P

Opublikowano

Polecam ci fiddlesticka.

Ja od niego zaczynałem chociaż był trudniejszy.

Łatwiej zaczynać od trudnych postaci bo potem masz łatwiej.

A jak chcesz łatwo i na temat to master yi.

Opublikowano

Na początek prostymi postaciami są :

-Annie,

-Sivir,

-Fiddlestick,

-Garen,

-Morgana,

-Nunu,

-Tryndamare,

-Dr.Mundo.

Mam nadzieję ze pomogłem :)

Opublikowano

Ja zaczynałem przygode z lolem w taki o to sposób

-Master yi

-Cho gath robiony pod ap carry

-warwick robiony pod ad carry

-xin zhao jw

I odradzam grę ashe.W początkowych fazach gry to najgorsza postać i nie nadaje się do niczego.

Opublikowano

Ashe. Jedna z najłatwiejszych do ogarnięcia postaci (i zarazem najtańszych) Q przydaje się szczególnie gdy ktoś ci ucieka (spowolnienie) W fajny skill obszarowy, też ma spowolnienie. E przydaje się do odkrywania mapy. R (ulti) bardzo fajne, gdy ktoś ci ucieka strzelasz w niego i gościu się zatrzymuje, jak również możesz komuś zgarnąć killa na 2 końcu mapy :D

Game Over

Opublikowano

Na początek są w sumie 2 postacie które na lvl 1-15 kozaczą a mianowicie : Trynd oraz Master yi. Master jest to postać którą buildujesz pod prędkośc ataku oraz spore dmg... Podobnie jest z ofensywnym trydom : budujesz pod cryty bądź obrażenia. Dzięki skillowi pod R jesteś praktycznie NIEŚMIERTELNY ;)

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

Na dobry poczatek to polecam Ashe albo Yi jesli chodzi pod ad a jak pod ap to annine albo ryze .Wszystkie te postaci sa dobre na earle gry i w late game tylko trzeba sie postarac o jak najlepsza farme i fragi jesli bedziesz mial jakies pytanie jesli chodzi o build to napisz to ci podam .

Opublikowano

A ja polecam ci Annie. Jest tania (450 PZ) a dobra w chu*** ;> Sam nią gram na przemian z Ashe, i szczerze mowiąc lepiej mi sie gra Annie. Ulti po prostu miażdzy. Misiek zadaje tyle obrazen ze az szok. Niestety Annie to papier i trzeba sie nia troche nauczyc grac. Ale ja teraz mam na prawde dobre staty nią , po 9/1/x albo nawet po 12/1/x.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

A ja polecam ci Annie. Jest tania (450 PZ) a dobra w chu*** ;> Sam nią gram na przemian z Ashe, i szczerze mowiąc lepiej mi sie gra Annie. Ulti po prostu miażdzy. Misiek zadaje tyle obrazen ze az szok. Niestety Annie to papier i trzeba sie nia troche nauczyc grac. Ale ja teraz mam na prawde dobre staty nią , po 9/1/x albo nawet po 12/1/x.

zgadzam sie ze annie to papier i ze niszczy swoim miskiem Tibersem ale za to ma najlepszy styl farmienia dla wszystkich postaci [przynajmiej mi sie tak wydaje] na Q [chyba] ma kometke ktora jak zabjie to nie tracisz nic PM a jak dobrze z combo przywalisz to rzadzisz

np: czekasz jak bedziesz mial zaladowanego stuna i wysylasz miska do boju potem walisz z Q + W + E i jak przeciwnik nie ucieka to wystarczy ze uzyjesz Q + W i przeciwnik ma kolejnego stuna i zazwyczaj ginie jak nie tank wiec lepiej na poczatek kup Różdżka Wieków

zeby przetrwac i przywalic z tego combo

Opublikowano

Dokladnie. Farmi sie nia bosko, i rowniez nie musi byc mocno nafeedowana zeby wymiatac.

Jesli chcesz to napisz mi na PW podam ci build

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

A ja proponuje rzucić Cię od razu na głeboką wodę.

Lee Sin -

+ skill shoty <jak opanujesz Q, to wiedz że każdym skill shotem w grze trafisz>

+ target skille <ulti, W>

+ bardzo trudny do ogarnięcia <ogarniasz lee - ogarniasz tą gre>

+ uniwersalny <widziałem lee pod supporta, nieźle ownił swoim early dmg>

+ wytrzymały, dobry dmg

+ brak many.

+ różne łaczenia combo

Tak jak już mówiłem, ogarniesz lee sina, ogarniesz tą gre.

Opublikowano

@UP

Zacznie taka ciezka postacia, bedzie dedal i sie zniecheci... Daj spokoj... Niech sie uczy grac na razie latwiejszymi postaciami. To tak jakbys odrazu na studia poszedl, nie konczac gimnazjum... o.O

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...