Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reinor.pl [DEDYK] [PL]

Hydra`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1344983201585636.png

dedyk.png

parametry.png

cpu.png

Intel xenon

ram.png

24gb

net.png

10gb

linki.png

web.png

http://reinor.pl/info.php

reg.png

http://reinor.pl/register.php

klient.png

http://reinor.pl/download.php

rank.png

http://reinor.pl/ranking.php

is.png

ip.png
Nie znam

status.png

DOSTĘPNY

pl.png

NIE MA CHYBA

skan.png

NIE MA

info.png

npc.png

NPC2.png

start.png

nastarte.png

ulepszacze.png

OPISANE

exp.png

500%

drop.png

250%

yang.png

1000%

video.png

NIE MA

Zamknieta.png

kontakt.png

Support i ts

team.png

Santriel

Halmand

Demetri

Mentor

autor.png

W RAZIE PYTAŃ GG - 33308816

Opublikowano

I na chuj robisz 2 prezke jak i tak nie zagra na tym.

Nikt nie zagra ziom?

Lacznie online - 1258

17665 zalozonych kont,

20214 postaci

Bez prezentacji na MPC, elo siemano. Dopiero teraz jest prezentacja. ; )

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

Nikt nie zagra ziom?

Lacznie online - 1258

17665 zalozonych kont,

20214 postaci

Bez prezentacji na MPC, elo siemano. Dopiero teraz jest prezentacja. ; )

Licznik jest podkręcony 2x -,-

Opublikowano

Serwer jest ciekwy, gram na nim i zachęcam.

Jedyna wada to pełno botów i graczy z różnymi dopalaczami.

Opublikowano

Arcros po kija robisz prezke a potem piszesz, że licznik podkręcony 2x? To ty chcesz rozreklamować serwer, czy ostrzec ludzi przed administracją, która nabija sobie licznik?

Opublikowano

Arcros (znany mi jako Halmand) został wyrzucony wczoraj z team po tym jak gracze poinformowali mnie że to Arcros, następnie uszkodził forum i wywalił 2 przedmioty w grze bo tylko tyle miał.

Widzę że nie może tego przeboleć, no cóż, nie każdy urodził się normalny.

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Opublikowano

Wszystkie raty w % (Generator)

dodaj ss handlarzy (Generator)

Napisz lub dodaj ss co na start (Generator)

1h

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Arcros (znany mi jako Halmand) został wyrzucony wczoraj z team po tym jak gracze poinformowali mnie że to Arcros, następnie uszkodził forum i wywalił 2 przedmioty w grze bo tylko tyle miał.

Widzę że nie może tego przeboleć, no cóż, nie każdy urodził się normalny.

Napisał Erontron - Administrator serwera Turisas oraz SuperNiebo. Złodziej oraz osoba która zniszczyła wiele serwerów np. Afferia, PompaMT2, Tilian itp. Wszystkie jego serwery są zamykane z powodu ataków DDos (nic dziwnego). Reinor jest kolejnym serwerem tej osoby i czeka go ten sam los. Erontron, z serwera na serwer zyskujesz nowych wrogów, właśnie zyskałeś nowego, mnie.

Pozdrawiam Graczy serwera Reinor i życzę owocnej gry.

Serwer jak na kradzione w 100% pliki z innych serwerów oceniam na 7/10. Serwerowi stabilności nie wróżę.

Opublikowano

DZIĘKI ZIOM ZA INFO. JESTEŚ ZIOMKIEM?

NIE SORY

mdra.jpg

Pierdolenie o szopenie, licznik nie jest 2x podkręcony. administracja serwera chuj wie jaka jest, a serwer jest dobry. skoro nawet gra tam te 700 graczy skoro licznik jest 2x podkręcony, a wiadomo że 2x nie jest.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Panie PompaMt2, nie chce sie klocic z Toba ale podpisywanie mapek ymira przez Twoich podopiecznych tez nie jest takim super pro elo elo pomyslem.

Powiedz mi po cholere Ty stworzyles serwer?

Pod kase jak to prawie ze kazdy robi i nie poweisz ze tak nie jest bo to jest oczywiste...

Prawie ze kazdego latwo jest zalatwic poprzez anonimowe zlozenie pisma do ZUS'u o zarobek poprzez internet w sposob nielegalny oraz brak odprowadzania podatku przy czym jest to karalne nawet do kary wiezienia...

I prawdopodobnie jest tak tez w Twoim przypadku, poniewaz nie jestes osoba ktora ma pelnomocnictwo na sprzedasz przedmiotow w grze za realna walute. Przy czym jest to jeden z powodow dla ktorego Twoj ,,wrog" moglby Cie pozbawic serwera jak i pare ladnych zlotych zabulic za oszustwa podatkowe, oraz zarabianie na oprogramowaniu do ktorych szczerze mowiac nie masz zadnych praw...

Dodajac do tego, iz nie jestes tak swieta osoba i zajalbys sie swoim serwerem, a nie niszczeniem konkurencji bo mozesz sobie wrogow narobic i trollow internetowych, a jak wiadomo teraz raptorek nie jest az taki drogi aby nie moglo je wykupic jakies dziecko poweidzmy 15-o letnie.

Mimo, ze bruteforce to jeszcze wyzsza szkola jazdy, to jednak jest ten raptorek czy stressor'ek ktory moze pozbawic Twoj serwer zywiotu na pare ladnych godzin ( nie nie jest to zadna grozba, ani zastraszanie jest to post ktory nawiazuje do tego co ja mysle, abys sie nie poczul urazony przez moja osobe dopowiem, iz nie znam Cie i nie mam podstaw aby Cie oceniac. Wiec nie miej tego postu mi za zle)

@topic, z tego co dowiedzialem sie od paru osob, serwer jest godny gry jak i zostaniecia na serwerze na dluzej, osobiscie nie zagram na serwerze poniewaz nie gram juz od paru miesiecy w metina, ale naprawde serwer polecam.

Opublikowano

Panie PompaMt2, nie chce sie klocic z Toba ale podpisywanie mapek ymira przez Twoich podopiecznych tez nie jest takim super pro elo elo pomyslem.

Kto podpisuje pod siebie jakieś mapki YMIR'a? (LoL) pierwsze słyszę..

Powiedz mi po cholere Ty stworzyles serwer?

Beeka, to ja stworzyłem serwer.

Pod kase jak to prawie ze kazdy robi i nie poweisz ze tak nie jest bo to jest oczywiste...

Serwer stawiałem dla satysfakcji i swojej osobistej pasji.

Prawie ze kazdego latwo jest zalatwic poprzez anonimowe zlozenie pisma do ZUS'u o zarobek poprzez internet w sposob nielegalny oraz brak odprowadzania podatku przy czym jest to karalne nawet do kary wiezienia...

Odprowadzamy około 80% podatków (50% DotPay, 22% skarbowy, 8% koszt uzyskania przychodu) i mamy dla siebie zysk po 10% na osobę, tylko za przeproszeniem DEBIL nie odprowadza podatków.

I prawdopodobnie jest tak tez w Twoim przypadku, poniewaz nie jestes osoba ktora ma pelnomocnictwo na sprzedasz przedmiotow w grze za realna walute. Przy czym jest to jeden z powodow dla ktorego Twoj ,,wrog" moglby Cie pozbawic serwera jak i pare ladnych zlotych zabulic za oszustwa podatkowe, oraz zarabianie na oprogramowaniu do ktorych szczerze mowiac nie masz zadnych praw...

Przeczytaj sobie pierwszą linijkę wchodząc w nas ItemShop.

Dodajac do tego, iz nie jestes tak swieta osoba i zajalbys sie swoim serwerem, a nie niszczeniem konkurencji bo mozesz sobie wrogow narobic i trollow internetowych, a jak wiadomo teraz raptorek nie jest az taki drogi aby nie moglo je wykupic jakies dziecko poweidzmy 15-o letnie.

Polecam przeczytać przynajmniej tę pierwszą stronę tematu: http://www.mpcforum.pl/topic/663950-superniebopldedyk/

Mimo, ze bruteforce to jeszcze wyzsza szkola jazdy, to jednak jest ten raptorek czy stressor'ek ktory moze pozbawic Twoj serwer zywiotu na pare ladnych godzin ( nie nie jest to zadna grozba, ani zastraszanie jest to post ktory nawiazuje do tego co ja mysle, abys sie nie poczul urazony przez moja osobe dopowiem, iz nie znam Cie i nie mam podstaw aby Cie oceniac. Wiec nie miej tego postu mi za zle)

Wyczytałem że raptor to jakiś BotNet, to wal śmiało, chcę zobaczyć że mój serwer leży chodź przez godzinę (ale nie strona tylko gra)

@topic, z tego co dowiedzialem sie od paru osob, serwer jest godny gry jak i zostaniecia na serwerze na dluzej, osobiscie nie zagram na serwerze poniewaz nie gram juz od paru miesiecy w metina, ale naprawde serwer polecam.

I jestem urażony bo suma koniunkcji alternatywnej twojego postu równa się "0".

Pozdrawiam!

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Do Autora Tematu - Jeśli zakładasz prezentacje jakiegoś serwera to po co chcesz psuć reputacje? Jeśli nie lubisz tego serwera to po co tworzysz temat i go reklamujesz?

Do wszystkich - Nie spamujcie tymi memami!

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...