Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rengar

KubeN5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio grałem rengarem na botach pod ap i wystarczyły jedynie 2x w + czasami używałem objęcia ognia.Poszedłem 1 vs 1 z kolegą on grał corkim a ja rengarem pod ap 2w wystarczyły by połowa hp mu zeszła potem znikanie kolejne 2 w i kill.Jak i widziałem raz na rankedzie rengara pod ap walczył przeciwko jaxowi i jechał go.Co o tym myślicie?

Opublikowano

Hmm .. Widziałem jak streamer RainMan grał Rengarem pod ap i nawet nawet mu to wychodziło .

LM7fs.jpg

Opublikowano

AD według mnie lepszy ,bo z Q masz kosę jak nie wiem...Potem jeszcze E+R+Q/W i masz killa.Pod AP masz tylko jeden skill ... ;c

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Niby lepszy jest pod ad, bo taki jest zalecany, ale ap rengar też daje radę. Z doświadczenia wiem, że taki ap rengar niszczy dariusa na topie.

Opublikowano

Woho grałem przed chwilą rengarem ap z death fire grasp , lich bane , gunblade i rabadon . zaje...iście mi się grało . konkret .

LM7fs.jpg

Opublikowano

Dyrus nim gnoił noobów na topie tak samo :) a jego elo jest jeszcze większe od Shusheia ;)

AP Rengar ma potencjał jednak potrzeba dobrego buildu i przede wszystkim umiejętności myślenia, której 3/4 społeczeństwa lolowego nie posiada :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

@up ma racje, 3/4 graczy lola nie ma umjejętności myślenia co należy zrobić.Jak dla mnie rengar ap tak samo jak i pod ad jest bardzo mocny.Jednak pod ad nawalasz 5 ferocity dwa q polowa hp,a pod ap 5 ferocity dwa w pada :/ .Ja sądze że pod ap lepszy.Dwa w polowa hp używa ulta 5 ferocity kill zlapany :)

Opublikowano

Jak zrobisz pod ap, to nie będziesz miał tyle "mocy", żeby uderzyć tyle z q, żeby mieć killa.

Tak jak Farex napisał, masz 1 skill pod ap, resztę po ad. Lepsza ta postać jest pod ad, kupiłem ją od razu po wyjściu i 80% gier mam nią wygranych. (jungla).

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

I co z tego, że nie masz mocy na "Q"... Jezu czy wy na prawde jesteście aż tak naiwni? Zostancie dalej w tym swoim elo hell... AP > AD, wpadasz w środek teamfightu, 2x W i twój adcarry ma pente x_x

Gold Member

nvm

Opublikowano

przed chwila grałem ap rengarem na midzie i powiem szczerze ze lepiej mi się nim grało niż ad rengarem. R skaczemy np. na ad carry strzelamy deathfire graspem + 2 W i go nie ma. polecam ap rengara tym którzy jeszcze nim nie grali :)

nudsyg_zps005130d2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...