Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] x3/x4 czy x2 ?

r1nb0w

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdzie szybciej wbiję RANGĘ ? na x3/x4(tylko małe alieny ) czy na x2 ?

myślałem też nad x5 , ale uznałem , że tam będzie to dłużej trwało

bił bym lenkiem ~ 5 tys. + rakietki i może hst

chodzi mi TYLKO O RANGĘ !!

,a i ile czasu ( godzin ) zajmie mi wbicie 90 tys, pkt. rangi ?

Opublikowano

Wydaje mi się (jeśli zdecydujesz się na bota), że najlepszym rozwiązaniem jest x-4 z pominięciem sibów. Wydaje mi się, że podobny efekt osiągniesz na x-3 - te same alienki.

Pozdrawiam, Katarzyna

Opublikowano

Hmm, no zależy. Radziłbym na x-5 na sibelonity choćby, ale jak nie chcesz to okej. Zostaje x-4 i x-3. Jednakże polece tak jak wszyscy powyżej botka, masz 24h triala na ibocie, to oszczędzisz sobie pracy :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ja Ci radze na x-2 bić alieny, ustaw konfy tak, żebyś miał na strzał lordakie. Bardzo dużo rangi się wbija i ta mapa jest bezpieczniejsza o wiele od x-3 i x-4. Generalnie rzecz biorąc minusem tej mapki jest to, że dużo bociarzy tam lata :D więc jak by było ich duzo to polecam wtedy lecieć na x-3 i bic alienki bez devo lub x-4 i to samo tylko bez sibów.

Opublikowano

x-2 na range chyba najlepsze, sam wbijam tam range. Jeszcze popróbuje na innych mapach.

Opublikowano

Ja na x-3, ale możesz sam sprawdzić ile ci da punktów za alieny. Jak ma premium to nie traci urk,i ale repa się, a to powoduje = mniejszy zarobek.

Opublikowano

Włączyłam przedwczoraj dla testów wzorcowy task na x-2.

Bicie wszystkich alienów łącznie z bosikami i zbieranie skrzynek.

Vega, fs, w dronach kilka osłon i reszta laserków tak, aby lordakie zdejmować na 1 hit.

Średnia przybliżona, to około 3500k / h URI :)

Trudno mi powiedzieć ile kredytów, gdyż mam włączone autoupgrade'owanie skylabu. Nie spodziewałam się, że takie dobre wyniki można osiągnąć na x-2 ;)

Myślę, że to świetna alternatywa dla skrzyneczek zwłaszcza, gdy BP próbuje bociarzom te zbiory uszczuplić.

Pozdrawiam,

Katarzyna

Opublikowano

@UP doświadczenia ? jeśl.i tak to mi w ciągu jednej h na x-4 wbił 1,3mln pd , chodzi mi też o range bo nie udzieliliście tu dokładnej odp . ;[ ile na h bo mi max 900 rangi na h idzie czy to dobry wynik ? i ile zajmie mi wbicie 60k rangi jeśli bot by chodził xxh bez przerwy. ? Bo w biciu alienków jestem nowy zawsze puszczałemna boxy ale chcem dobić pułkownika .

11.12.2012 - 15:07 Drone destroyed x10

No pięknie ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...