Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]AutoKill helikopter

sebka32414

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Tak na początek pierwszy raz piszę posta na MPC forum i nie wiem co robię dobrze a co źle więc nie hejtować mnie i komentować za błędy :)

Mam do was pytanie czy oprócz Aim botów i Wall hacków istnieją jeszcze jakieś inne haki do battlefield play4free? ponieważ spotkałem się z nietypową sytuacją.

Jeden gracz z którym grałem na serwerze ciągle latał helikopterem a raczej wsiadł i za nic nie dało się go zabić na żaden sposób

ja przejmowałem bazę i 3-4 kolegów z teamu,Naglę się pojawił on na niebie i nic nie robiąc po prostu nas zabił nic nie wystrzelił ani bomby ani rakiety nic

1 kolega był w wozie opancerzonym i także jego zabiło a pojazdu nie ruszyło a o lagach nawet nie ma mowy ponieważ mój net wyrabia mam 20mb

więc tutaj pytanie do was czy istnieje taki hack który zabija ludzi tak poprostu ? mówie tu na przykład jak w innych grach mmoRPG podchodzisz

i samo zabija gościa

Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak, te na LMP. Kilometr od ciebie jebnie i ded...

Ja na Dragon Valley miałem 92/5 także, wiesz.

Wystarczy latać nad C i walic, co chwila kille a na chacie teksty : OMG CHEATER, WTF GOD, YOUR MOTHER IS BITCH LOL ? Etc...

OndteAw.png
Opublikowano

ja mówie tak mam 25 lvl i na dalianie helikopterem z rzakietek na czołgi była połowa kili takie rakietki cie dedna nawet na 100km :D normalne rakietki zadaja 50dmg te zadaja 400 pozdrawiam

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...