Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nie Wpada mi Nitro

HCFY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Od jakiegos czasu po ukonczeniu wyscigu nie zaleznie czy to sprint,tor czy sam jak uciekam przed policja na koniec z kart losu nie wpada mi Nitro tylko dodatkowe okrazenie lub gotowosc czy aby Administracja ograniczyla to czy ja mam az takiego pecha ??? :(

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wnerwiają...

Opublikowano

Złote karty

2 od lewej neony szyby koła rejestracje i kasa oraz troche tzn smieci czylii (nitro itd)

2 od prawej kasa szyby i dużżó nitro (jak masz farta)

środek zwykle rejestracje i koła i sskille oraz mneij molochów nitro

To jest mój mały niby system.. może i tak nie jest ale ja zawsze sie do tego stosuje i neosy dropie

Tu była fajna sygna ale mi hosting wygasł ;/

Opublikowano

Złote karty

2 od lewej neony szyby koła rejestracje i kasa oraz troche tzn smieci czylii (nitro itd)

2 od prawej kasa szyby i dużżó nitro (jak masz farta)

środek zwykle rejestracje i koła i sskille oraz mneij molochów nitro

To jest mój mały niby system.. może i tak nie jest ale ja zawsze sie do tego stosuje i neosy dropie

We wszystkich kartach jest to samo. LOL

Jak gram w grupie z bratem to on już wie że dostałem jakąś część albo umiejętność. heh

W lewym górnym rogu wyskakuje że znajomy wygrał rzadko spotykaną część i jaką kartę bym nie wygrał to będzie właśnie to.

Ta twoja kalkulacja mnie powaliła. xD

CPU: Intel Core i3-2350M, 2.3GHz

Memory: 6GB

Graphics: NVIDIA GeForce 610m (2GB)

Operating Systems: Windows 7 x64

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...