Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Krytyk A Przeszywka

Shibby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Wiem, wiem... było pewnie takich tematów od ch*** xD Czym się rożni przeszywka od krytyka i co lepsze do pvp a co do pvm?

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:41 PM) 

czyrzby czyrzby ale masz peha bo ja tó dzisiaj rzące więdz ban na ip czyli permo ban !

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:45 PM)
a za to rze byles nie gżeczny
a tak na serio twuj stary666
Opublikowano

Przeszywka omija defa i zadaje tak gdzies 40-70% dmg wiecej a krytyk daje 100-130% dmg wiecej.... ale przeszywka duzo tansza...

であるSpidoo

Opublikowano

Czyli jak ktoś ma dużo defa to przeszywka, a jak mało to krytyk?

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:41 PM) 

czyrzby czyrzby ale masz peha bo ja tó dzisiaj rzące więdz ban na ip czyli permo ban !

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:45 PM)
a za to rze byles nie gżeczny
a tak na serio twuj stary666
Opublikowano

przeszywka łamie obrone czyli jak mental 35 lvl ma 414 defa a ty body 18 lvl 300 ataku to sypiesz mu ciosy po 300

a krytyk deda cie 1 ciosem (skil) ale on jest bardzo droki przeszywke 10% masz za 100k zalerzy w czym a krytyk z 1kk

Opublikowano

ogólnie przeszywka działa na zasadzie omija defa i wali dmg takie jak by koleś nie miał eq (chyba, że ma abs-y to inna sprawa)

krytyk to krytyczne uderzenie czyli jak mówiłem ponad 2 razy mocniejszy cios niż normalny, przy większej obronie ten cios jest mniejszy ale i tak większy niż przeszywka....

であるSpidoo

Opublikowano
ogólnie przeszywka działa na zasadzie omija defa i wali dmg takie jak by koleś nie miał eq (chyba, że ma abs-y to inna sprawa)

gucio prawda...przeszywka omija absy i obronę...także nawet mental z silnym na P i 90% absem, moze dostac po pupsku....

NIE - SERWER OFF. - i nie pytaj mnie o to.

Watch your back.

Nowe filmy:

http://www.youtube.com/user/ClickHourDone

Opublikowano

Przeszywka bijesz tyle co ma defa przeciwnik ( przeszywka na Wp i mentali najlepsza )

Krytyk 2x wieksze dmg przydatne do expa .... nic dodac nic ujac...

u1u1 K2Exar (BM) 99 lvl
longjuYT2 K2Exar (Body) 93 lvl

Opublikowano

Przeszywka daję do hita tyle dmgu ile przeciwnik ma swojej brony i nie działa na skille.

A krytyk zwiększa 2x dmg z normalnych ciosów i skilli.

Krytyk lepszy.

Opublikowano

Ale wszyscy pieprzą głupoty...Przeszywka działa na skile i na normale hity... Pomija ona obronę i wszelkie absy. Krytyk jak krytyk 2x zwiększa dmg czy to skili czy to zwyklego ataku.

NIE - SERWER OFF. - i nie pytaj mnie o to.

Watch your back.

Nowe filmy:

http://www.youtube.com/user/ClickHourDone

Opublikowano

na woja mental najlepsza przeszywka i na sury bo oni mają dużo deffa a na inne klasy najlepszy krytyk

ale zależy jeszcze w co dodaje sura WP, jak w zbrojke to przeszywka i BM w ochronke.. ^^

wojo silne oczywiście

Każdy zbiera + to ja będę inny i zbieram -

Nie bądź żyła daj -

Opublikowano

przeszywka : omija calom obrone jak byl bys goly bez eq tak cie walnie krytyk 2razy taki cios np duchowe zabierasz 2.5k z krytykiem walniesz za 5

2149k6b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...