Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Małe zarobki na bitkach

MuchaPLAF1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam w 10 godzin z podwajaczem bot na 4-2 uzbierał mi 60k urki zazwyczaj zbierał do 110k nic nie ruszałem co mogło sie stać ze zarobki tak spadły ?

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

zalezy na jakim bocie bociles, i od tego ile osob tam gralo i bocilo na tej mapie co ty :P

Na tej mapie moze bocic nawet on sam, to wszystko zalezy od tego jak czesto mu lecialo uridium a nie jakis syf jak JP.

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

ostatnio tem skrypt coraz mniej łapie ludzi na int2 mamy klan bociarzy 24/h i ponad 30-50 osób boci prze pare miechów sam fe :D

Posiadam free PBDO_Bota, chcesz pisz na pw.

Oferuję forum klanowe do darkorbit, chcesz? PW

Zawszę liczę na lajka, ciebie to nie kosztuje, a mi to daje chwałę

Opublikowano

Jest tak, bo nie ma już bonusu na bitkach jak 3x@up pisał. Dlatego tak mało leci.

2x@up. Tak teraz mało banują przez co jest dużo bociarzy i zarobki przez to spadają :(

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Nie jest wymiernym ilość zebranego URI ale liczba zebranych skrzynek.

Jesli przy liczbie ok 1400 skrzynek na godzinkę zebrał Ci mniej URI, to masz pecha.

Jeśli zebrał mniej niż ok 1000 skrzynek na godzinke, to problem był gdzie indziej. Wrogowie (fleeing), deady lub duża konkurencja na bitkach.

Pozdrawiam, Katarzyna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...