Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Klucze na drona

BartekRazor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam małe pytanko .Ile średnio kupiliście kluczy na złożenie całego drona ?

A tak przy okazji ,często trafia się design ? Pozdro B)

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Opublikowano

@up haha 15 % ??? Chyba 0,15 % ....

Desngi nie trafiają się często . Jakby było 15 % to na 100 kluczy masz 100% pewności że wypadnie a naprawde nawet z 600 nie wypada czasami wiec pomysl zanim cos napiszesz ...

Opublikowano

Jest 15% szans a to że ktoś ma pecha i mu się nie trafia to już jego wina. Najbardziej spotykany w skrznkach jest diminisher.

sygnaturaio.jpg

Opublikowano

takie sranie w banie z ta podwojna szansa jest;d jakby bylo jasne opisane jaka jest normalna szansa to by mogli cos takiego robic a tak to nie wiadomo, nie podadza nic, ale to im w sumie na reke, wiecej kluczy pojdzie;d wg mnie to nienormalne troche ze nie podaja prawdopodobienstwa wypadniecia czegokolwiek wiec tak czy owak masz szanse 50/50 albo wypadnie albo nie;d

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Jest 15% szans a to że ktoś ma pecha i mu się nie trafia to już jego wina. Najbardziej spotykany w skrznkach jest diminisher.

Mam nadzieje ze to zart. Czlowieku na designa z tego co mi wiadomo jest nikla szansa (max 1%). Kupilem 20 kluczy i trafilem tylko 2 czesci.

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

Ta , 15% czy 1% , co za różnica jak i tak wszystko zależy od przypadku ( możesz z 20 skrzynek mieć 19 części i design i także możesz z 200 niemieć niczego . to zależy tylko i wyłącznie od przypadku )

Napiszecie że szanse na złożenie drona i znalezienie designu z np: 300 skrzynek jest bardzo mała a ja powiem że jednak jest , ten temat jest bezsensowny bo niektórym z 20 skrzynek wyleci design itp , a innym z 200 a u ciebie może wylecieć za pierwszym razem .

''takie sranie w banie z ta podwojna szansa jest;d jakby bylo jasne opisane jaka jest normalna szansa to by mogli cos takiego robic a tak to nie wiadomo, nie podadza nic, ale to im w sumie na reke, wiecej kluczy pojdzie;d wg mnie to nienormalne troche ze nie podaja prawdopodobienstwa wypadniecia czegokolwiek wiec tak czy owak masz szanse 50/50 albo wypadnie albo nie;d''

Zgadzam się w 100% , no i oczywiście jak otwierasz skrzynke to masz 50% że coś wyleci , twoje szanse nie wzrastają w miarę z ilością skrzynek , więc nie można powiedzieć że 2 skrzynki to 100% na to że coś wyleci ale i zaprzeczyć .

Może i to skomplikowane ale powiem prościej : ch** go wie czy wypadnie czy nie .

A teraz odnośnie pytania bo troche zboczyłem z pytania : ja zlożyłem apisa z 600 kluczy a design znalazlem tylko 1 i to za 1 razem dlatego też nie moge określić mniejwięcej średniej , to przypadek

Opublikowano

Jak skończę ulepszać drony to podejmę się wyzwania na 1000 kluczy :P. Pewnie zejdzie mi kilka dni żeby zebrać urkę na klucze no ale cóż. Kiedyś i tak będzie trzeba a wyleci kilka lf4 i może złożę apisa.

PS: Zostały 4 drony.

Opublikowano

Jak skończę ulepszać drony to podejmę się wyzwania na 1000 kluczy :P. Pewnie zejdzie mi kilka dni żeby zebrać urkę na klucze no ale cóż. Kiedyś i tak będzie trzeba a wyleci kilka lf4 i może złożę apisa.

PS: Zostały 4 drony.

Haha, wydaj 500 zl na te klucze. Jemu chodzi o niebieskie, czerwone klucze -,-.

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

takie sranie w banie z ta podwojna szansa jest;d jakby bylo jasne opisane jaka jest normalna szansa to by mogli cos takiego robic a tak to nie wiadomo, nie podadza nic, ale to im w sumie na reke, wiecej kluczy pojdzie;d wg mnie to nienormalne troche ze nie podaja prawdopodobienstwa wypadniecia czegokolwiek wiec tak czy owak masz szanse 50/50 albo wypadnie albo nie;d

Nie wiem co Ty chłopaku masz z matematyki, ale Twoja teoria "50/50" to bullshit. Poczytaj trochę o prawdopodobieństwie, a nie pierdzielisz tu takie głupoty. Szansa w takich wypadkach wcale nie jest 50/50 gdyż opiera się ona na stosunku procentowym jednej rzeczy do całości, czyli w tym przypadku części do apisa : całość. Gdyby iść takim rozumowaniem, w lotto też mamy SZANSĘ 50/50, prawda? Albo wygramy, albo nie? Gówno prawda. To nie jest szansa, więc albo się doucz i dopiero zacznij coś pisać, albo w ogóle tego nie rób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...