Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]zeus vs 3 hangar

r1nb0w

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam taki dylemat , bo nie wiem co kupić , od wczoraj wieczora do dziś rana , bot mi nabił ponad 100 tys. uri i tak się zastanawiam :

a) kisić kasę , a jak będą złote skrzynki to kupić za all kasę klucze i liczyć na duużo części do zeusa ( obecnie kosztuje 1 mln , więc warto by było jeszcze zbić cenę )

druga )kupić 3 hangar ( mam golca i aegisa na razie ) i tam leonka , oczywiści lenek na handlu , więc koszt to tylko hangar

Opublikowano

mam taki dylemat , bo nie wiem co kupić , od wczoraj wieczora do dziś rana , bot mi nabił ponad 100 tys. uri i tak się zastanawiam :

a) kisić kasę , a jak będą złote skrzynki to kupić za all kasę klucze i liczyć na duużo części do zeusa ( obecnie kosztuje 1 mln , więc warto by było jeszcze zbić cenę )

druga )kupić 3 hangar ( mam golca i aegisa na razie ) i tam leonka , oczywiści lenek na handlu , więc koszt to tylko hangar

Ja bym na twoim miejscu w klucze pakował, a co do leonka to dobry by był bardzo jak byś miał taki zestaw leonek+szewron+ premka bota na x-3 albo x-4 i idzie sporo zarobić na alienach+ boxach

b_560x95.png

Opublikowano

Jak już tak bardzo chcesz wybrać zeus czy hangar to lepiej hangar.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Jeśli masz premke, i będziesz ją miał przez dlugi czas to wybierz leonka. Bo leonek + szwadron + premka = świetne bicie urki + pd. A jeśli pozostało Ci około 1 miesiąc premki to wybierz sobie zeusa. Takie jest moje zdanie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...