Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy AD Carry

Mega Koksik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ezreal jest swietny, prawie na kazdym waznym meczu np na gamescom grali nim potem jest corki/vayne.

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Ezreal/Graves/Corki/Tristana kolejność ma znaczenie. Są najlepsi dla tego że mają wbudowany escape mechanzim.

Hmmm według mnie Draven a tak wogóle, to kto robi ezreala pod ad ;D?

To ja nim zawsze grałem ap..

Wyjdź.

pc_sgt.Hobbit.png
Opublikowano

@up Ja prawie cały czas widzę ezreala pod ad, rzadko pod ap.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

18706.png

Opublikowano

Ezreal / Corki / Graves / Kog'Maw / Tristana / Vayne (bardzo sytuacyjnie) / Sivir / Urgot

tak naprawdę każda z tych postaci jest bardzo mocnym pickiem, według mnie najlepsze z tych postaci są Ezreal i Corki ze względu na łatwe pozycjonowanie, świetne pasywy (true dmg / att speed), escape mechanism (essence flux/valkyrie) oraz genialny late (może trochę gorszy od tristany/koga/vayne, ale całą grę są mocni, w przeciwieństwie do tych 3

Opublikowano

Ezreal najlepszy wg mnie :) bardzo polecam!

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Draven

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Hmmm według mnie Draven a tak wogóle, to kto robi ezreala pod ad ;D?

To ja nim zawsze grałem ap..

jaki ty masz lvl?

ja takze zaczynalem ez'em pod ap ale rankedy only ad :) mi nim najlepiej idzie ale co do najlepszego ad carry to nie ma kogos takiego to tak jakbys spytal jaka jest najlepsza postac w lolu ktos zapewne odpowiedzial by sion albo darius ale przeciez vlad contruje dariusa i znow nasówa sie to samo pytanie czy vlad jest najlepsza postacia w lolu? nie bo na niego tez jest contra :P

Opublikowano

A ja mam pytanie do tych co wypisali tutaj tristane... Jakim cudem jest to najlepszy ad carry ? Przez swoj zasieg w late game ? Ja od kad gram a gram od roku, nie spotkalem dobrze grajacej tristany ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...