Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Bugowanie charlesem.

Adrian31081997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam czy moze wiecej czy na jakis jeszcze serwach dziala charles.. bo wiem ze inty sa opoznione wiec moze drony albo moze wyplata klanowa jeszcze daje rade.. bardzo porsze o odp..

PS. Nawet na uridium wars gdyby dzialalo byloby spoko za dobra odp dam like ;P

Opublikowano

nie ma czegos takiego jak uridium wars, bynajmniej dla nas tu zgromadzonych:P, a bugowanie za programem Charles daje rade tylko bugowac tylko wyplate klanowe, ale ja tam nie wiem jak :P

Pozdrawiam, Kaśka.

Opublikowano
nie ma czegos takiego jak uridium wars, bynajmniej dla nas tu zgromadzonych:P, a bugowanie za programem Charles daje rade tylko bugowac tylko wyplate klanowe, ale ja tam nie wiem jak :P

Pozdrawiam, Kaka.

Bynajmniej nie oznacza przynajmniej :-)

PS. Trollujesz mnie, bo sie okazalo, ze dziewczyna mo ze wiedziec wiecej o boceniu od Ciebie i poczules sie dotkniety? Wiecej dystansu :-) Zycie, to tylko gra, na bocie :-)

Pozdrawiam, Kaka.

Opublikowano
oj tam oj tam, piszę to co myślei wiem :P a ty posty se nabijasz lol

Pozdrawiam, Kaśka.

Nie interesuja mnie cyferki i rangi. Staram sie zostawiac tutaj nieco wiedzy. Natomiast widze, ze dla Ciebie nie liczy sie jakosc, tylko ilosc i hurtem trzaskasz te bezwartosciowe wypociny :-)

Coz, rozni ludzie maja rozne priorytety :-)

Pozdrawiam, Kaśka

Opublikowano

z drugiej strony to masz rację, bo ważna jest logika gry, a nie np. jakieś PD i np. nabijane posty na forum tylko jak pomagamy innym i sobie przede wszystkim:)

Pozdrawiam, Kaśka

Opublikowano

Nie interesuja mnie cyferki i rangi. Staram sie zostawiac tutaj nieco wiedzy. Natomiast widze, ze dla Ciebie nie liczy sie jakosc, tylko ilosc i hurtem trzaskasz te bezwartosciowe wypociny :-)

Coz, rozni ludzie maja rozne priorytety :-)

Pozdrawiam, Kaśka

Nie ma to jak nick 'Czesiozpoczty' i podpisywać się jako Kaśka, daruj sobie ten ostatni wers, bo to żenujące jest. Nie piszesz teraz listu, czy nie odpowiadasz na tickety. -,-'

z drugiej strony to masz rację, bo ważna jest logika gry, a nie np. jakieś PD i np. nabijane posty na forum tylko jak pomagamy innym i sobie przede wszystkim:)

Pozdrawiam, Kaśka

Hejt off.

Co do tematu - To nie działa. ;f Charles wygasł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...