Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]wymiana kont

hubert231231231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema! mam pytanie czy jest jakiś sposób BEZPIECZNY na wymianę kont? chodzi mi o to żeby dzieciak mnie nie wykiwał z tym że ja mu dam passy on mi ja potwierdzę zmianę emaila, a on nie i po koncie. macie jakiś sposób?

Opublikowano

robisz to na swoja odpowiedzialność, czasem bezpieczny a czasem nie :P

Z drugiej strony ty możesz żądać pierwszy konto a potem oddać swojego innej osobie, jeżeli jesteś uczciwy :P

Opublikowano

a znacie sposób żeby przekonać go żeby to on wszystko pierwszy zrobił? ja chce zrobić uczciwie, bo gram na 2 konta, jedno chce wydać bo na PBDO bocie moge bocic tylko na jednym koncie, drugie mi nie potrzebne ale nie wiem czy uda się wszystko zrobić uczciwie z tym typkiem

Opublikowano

za dużo je nie upchnę, a chce wymienić za dużo lepsze konto (trudniejsze do zrobienia) lecz bez wyposażenia (chodzi o drony, lasery i generatory, a nie o PP, peta itp) które zdobędę z PBDO bota więc sprzedawać mi się nie opłaca

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...