Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z nagrywaniem mc

sitken2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od paru godzin szukam poradnika dokladnego na temat mix stereo, nie wiem czy jest to mozliwe w windows XP bo cos mi nie chce dzialac, lecz na windows 7 dziala wszystko ok, wiec tak prosze o pomoc lub poradnik czy sa potrzebne glosniki podlaczone, czy w XP dziala ? Daje + ! Nie zadawac glupich pytani np. czy mam mikro dobre...

A i przy okazji jezeli tego nie zrobie to chcem zrobic inaczej:

Nagrywac frapsem dzwiek z gry, a w osobnym programie glos z mikro(probowalem w 1 programie cool edit cos tam i gdy wlanczalem frapsa z dzwiekiem z gry to automatycznie w tym programie przestawal sie nagrywac moj glos) wiec prosze o jakis program jezeli zrozumieliscie moj problem, z gory dzieki...

Opublikowano

Nie za bardzo rozumiem o co chodzi Ci z głośnikami. Najlepiej będzie grać na słuchawkach- do tego przed nagrywaniem pamiętaj aby wyłączyć MixStereo.

Dźwięk z mikrofonu możesz nagrywać np. AudaCity.

Opublikowano

Jeśli dobrze skonfiguruje Miks stereo, to będzie mu przechwytywać głos z gry i z mikro. Poczytaj poradniki jak to skonfigurować.

Albo w frapsie only dzwięk z gry, a mikro audacity, pamiętaj żeby nie mieć nagrywania głosu na audacity na F9 i filmów na F9.

Bo może ci się to komplikować, 1 może w tym czasie się wyłączyć, ustaw Num9 Fraps...Num8 Audacity.

Albo zainstaluj Win7 albo Viste i masz Win7/Vista sound:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...